Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Κρήτη: Λαοθάλασσα στην κηδεία του διευθυντή του ΕΚΑΒ – Θα δώσουν το όνομά του σε πτέρυγα του ΠΑΓΝΗ

Κρήτη: Λαοθάλασσα στην κηδεία του διευθυντή του ΕΚΑΒ – Θα δώσουν το όνομά του σε πτέρυγα του ΠΑΓΝΗ

Εκατοντάδες φίλοι, συνάδελφοι, συγγενείς ακόμα και απλός κόσμος πήγε για να πει το στερνό αντίο στον Δ. Βουρβαχάκη, που αφησε την τελευταία του πνοή χθες, μέσα στο φλεγόμενο ασθενοφόρο

Λίγες ώρες μετά την κηδεία του Β. Κελαράκη, η οικογένεια του ΕΚΑΒ πήγε να αποχαιρετήσει και τον διευθυντή και γιατρό, του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας.

ΦΩΤΟ από το FlashNews

Κανείς δεν περίμενε ότι ο Δ. Βορβαχάκης που ξεκίνησε χθες το πρωί το ταξίδι για το Ρέθυμνο, δε θα έφτανε ποτέ ζωντανός…

Τελικά, όπως διαβάζουμε στο FlashNews, η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλλει στον Πετρέ Ρεθύμνου και όχι στην Καρωτή, για να είναι ευκολότερα προσβάσιμη η εκκλησία στο πλήθος.

Κατά την εκφώνηση του επικήδειου, ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ Νίκος Κοκκίνης ανακοίνωσε ότι με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου το τμήμα επειγόντων περιστατικών, μετονομάζεται σε πτέρυγα Δημήτρη Βουρβαχάκη.

Στο τελευταίο του ταξίδι τυλισμένος με τη γαλανόλευκη

Τη σορό του εκλιπόντος, σκεπασμένη με τη γαλανόλευκη, συνόδευσαν η σύζυγος και οι κόρες του, συγγενείς, φίλοι, εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης και συνάδερφοί του από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κύπρο και Λάρισα, υπό τον ήχο των σειρήνων των ασθενοφόρων.

Για άνθρωπο που αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό, άνθρωπο ακέραιο, αγωνιστή που σεβόταν τα δικαιώματα των ανθρώπων, που προσπαθούσε για τη βελτίωση των συνθηκών που επικρατούσαν στο ΕΚΑΒ, μίλησαν συνάδελφοι και φίλοι του εκλιπόντος.

“Η κρητική κοινωνία θρηνεί σήμερα για την απρόσμενη απώλεια δύο επίλεκτων μελών της και στελεχών του ΕΚΑΒ Κρήτης, που κάτω από αντίξοες συνθήκες υπερέβαλαν καθημερινά εαυτόν για να σώσουν πολλές ανθρώπινες ζωές και να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες στο συνάνθρωπο” δήλωσε μεταξύ άλλων η αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, Μαρία Λιονή.

Η σημερινή μέρα βρήκε όλους να μιλούν πως πρέπει άμεσα να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε να δημιουργηθεί ένας οδικός άξονας, που να πληροί τις προϋποθέσεις και τις προδιαγραφές για την ασφάλεια οδηγών και πολιτών. Ταυτόχρονα, να αποδώσουν οι προσπάθειες του εκλιπόντος για δημιουργία τομέα ΕΚΑΒ στον Πετρέ Ρεθύμνου επί της εθνικής οδού…

Διαβάστε ακόμα:

Κρήτη: Η κηδεία του Βαγγέλη Κελαράκη – Οδύνη στο Θραψανό!

Κρήτη: Δεν λένε στον οδηγό του μοιραίου ασθενοφόρου για τον θάνατο των συναδέλφων του!

Κρήτη: Ποιοι ήταν οι άνθρωποι πίσω από την τραγωδία – Αύριο οι κηδείες τους – Πενθεί όλο το νησί

Κρήτη: Η τελευταία πράξη του δράματος – Σπαρακτικοί λυγμοί για τους δύο νεκρούς!

Κρήτη: Μαρτυρίες και εικόνες για την τραγωδία που ”πάγωσε” τη χώρα – Δύο νεκροί σε φλεγόμενο ασθενοφόρο!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε