Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Κρήτη: Λεωφορείο των ΚΤΕΛ, κατέβασε και παράτησε στα χιόνια ανήμπορη γυναίκα!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο οδηγός ήταν αμετάπειστος – ”Του έδειχνα την κάρτα αναπηρίας μου, αλλά εκείνος δεν άλλαζε απόφαση” λέει η γυναίκα…

Μόνη και… έρημη, στη μέση του δρόμου με τον υδράργυρο να πλησιάζει τους μηδέν βαθμούς Κελσίου «εγκατέλειψε»  υπεραστικό λεωφορείο, μια 62χρονη γυναίκα. Το περιστατικό σημειώθηκε χθες (08-01-2013), λίγο πριν τις τρεις το μεσημέρι, στο χωριό Αφρατή του δήμου Βιάννου.

Το ορεινό χωριό από την αρχή της εβδομάδας αποκλείστηκε από το δρομολόγιο του ΚΤΕΛ λόγω του ακατάλληλου οδικού δικτύου. Έτσι λοιπόν, ο οδηγός του λεωφορείου τηρώντας το… γράμμα της απόφασης, αρνήθηκε να προσεγγίσει το χωριό για να μεταφέρει τη γυναίκα στο σπίτι της και την «παράτησε» στη μέση του δρόμου σε απόσταση δύο χιλιομέτρων από το χωριό.

Παρά τις εκκλήσεις της γυναίκας, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας το λεωφορείο δεν παρέκκλινε του δρομολογίου του με αποτέλεσμα η άτυχη Ζ.Κ. να ζήσει έναν απίστευτο Γολγοθά.

”Έδειξα στον οδηγό την κάρτα αναπηρίας μου”, δηλώνει στο prismanews.gr η 62χρονη γυναίκα διηγούμενη τη χθεσινή της περιπέτεια… ”Παρά τις εκκλήσεις μου, το λεωφορείο σταμάτησε στη διασταύρωση του χωριού. Το κρύο ήταν τσουχτερό κι έπεφτε χιόνι”.

Στην Αφράτη ζουν περίπου 100 άνθρωποι οι οποίοι τα τελευταία 24ωρα είναι αποκλεισμένοι από τη συγκοινωνία με το υπεραστικό ΚΤΕΛ. Η εξέλιξη αυτή έχει ξεσηκώσει την τοπική κοινωνία, ενώ το χθεσινό περιστατικό με την 62χρονη γυναίκα αποτελεί τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Ηράκλειο: Τραγωδία σε οικοδομή – Αυτοκτόνησε μετά από τηλεφώνημα στην Αλβανία!

Πρέβεζα: Μια κλοπή που συγκίνησε τα θύματα και τους αστυνομικούς

Ικαρία: Πρόσκρουση του πλοίου ”Μυτιλήνη” στον προβλήτα του λιμανιού!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε