Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κρήτη: Η Μαριάννα Φραγκιαδάκη μαγεύει και εκπλήσσει – Η νέα Miss Κρήτη επί της οθόνης [pic, vid]

Κρήτη: Η Μαριάννα Φραγκιαδάκη μαγεύει και εκπλήσσει – Η νέα Miss Κρήτη επί της οθόνης [pic, vid]

Με την ανακοίνωση της νικήτριας, το κοινό ξεσηκώθηκε και ξέσπασε σε χειροκροτήματα. Τα μάτια της Miss Κρήτη 2017, Μαριάννας Φραγκιαδάκη, έλαμψαν, ενώ ανάλογη ήταν και η χαρά των υπόλοιπων κοριτσιών που κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να κερδίσουν ένα τίτλο…

Πανευτυχείς εμφανίστηκαν οι εστεμμένες που αναδείχθηκαν στον 38ο Παγκρήτιο Διαγωνισμό Ομορφιάς. H Μαριάννα Φραγκιαδάκη η οποία έλαβε το στέμμα της Miss Κρήτη 2017,  εξέπληξε τους πάντες λέγοντας χαρακτηριστικά «δεν το περίμενα. Τη στιγμή που περιμένεις το αποτέλεσμα δεν φαντάζεσαι ότι θα είσαι εσύ (Μiss Κρήτη) και ότι θα ακούσεις το όνομά σου. Χάρηκα πολύ. Είναι ένα σκαλοπάτι για να πας παραπάνω. Μου αρέσει αυτός ο χώρος. Από 15 χρονών κάνω φωτογραφίσεις και επιδείξεις».

Και οι υπόλοιπες νικήτριες του διαγωνισμού μίλησαν για τα τα συναισθήματά τους μετά την κατάκτηση του τίτλου και τα όνειρά τους.

Υπενθυμίζεται ότι στη διάρκεια της λαμπερής βραδιάς αναδείχθηκαν ακόμη Α’ Αναπληρωματική Miss Κρήτη η Εμμανουέλα Στεφάνου, ενώ Β’ Αναπληρωματική Miss Κρήτη η Αλεξάνδρα Φωτιάδη. Miss Κρήτη Γιάνγκ για το 2017 η Αθηνά – Διονυσία Βορεάδη.

Πηγή: neakriti.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις