Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Κρήτη: Ντοπαρισμένος μπασκετμπολίστας κατηγορείται για ληστεία και βιασμό!

Η είδηση που έσκασε χθες σαν βόμβα, έχει προκαλέσει σάλο στην τοπική κοινωνία, την ώρα που ο φερόμενος βιαστής παραμένει ασύλληπτος…

Έναν μήνα έμεινε μόλις στο Ρέθυμνο 23χρονος αμερικανός μπασκετμπολίστας και όμως κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του. Αυτό, όμως, όχι λόγω του μπασκετικού του ταλέντου, αλλά εξαιτίας των «κατορθωμάτων» του εκτός γηπέδων, αφού πλέον – εκτός από το γεγονός ότι εντοπίστηκε ντοπαρισμένος έχοντας κάνει χρήση ινδικής κάνναβης – κατηγορείται και για βιασμό.

Ο λόγος για έναν 23χρονο Αμερικανό  που θεωρείται ο άνθρωπος που κακοποίησε σεξουαλικά την 47χρονη Δανή, περιστατικό που καταγγέλθηκε από το θύμα στις 18 Οκτωβρίου. (διαβάστε το σχετικό άρθρο)

Σύμφωνα με την τουρίστρια, ο βιασμός είχε σημειωθεί τα ξημερώματα της ίδιας μέρας και η ίδια αναγνώρισε στο πρόσωπο του 23χρονου, τον άντρα, ο οποίος με πρόσχημα ότι θα την βοηθούσε, την οδήγησε σε δωμάτιο ξενοδοχείου και τη βίασε. Επειδή ο ίδιος είχε αποχώρησει ήδη από το Ρέθυμνο την ώρα που έγινε η καταγγελία, η γυναίκα αναγνώρισε τον 23χρονο από φωτογραφία.

Σύμφωνα με το goodnet.gr, από την προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, προέκυψε ότι ο 23χρονος, με το πρόσχημα της εθελοντικής βοήθειας να βρει την κόρη της που δεν είχε επιστρέψει από νυκτερινή έξοδο, παρέσυρε την 47χρονη σε δωμάτιο ξενοδοχείου – όπου διέμενε προσωρινά – και ασκώντας της σωματική βία, την εξανάγκασε σε σεξουαλική επαφή. Στην συνέχεια της αφαίρεσε την τσάντα της, η οποία περιείχε προσωπικά αντικείμενα και το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.

Σε έρευνα που έγινε στο δωμάτιό του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν προσωπικά αντικείμενα της 47χρονης Δανής, τα οποία αφού αναγνωρίστηκαν, της αποδόθηκαν. 

Ο 23χρονος δε συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτόφωρου, όμως σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό και κλοπή. Ο 23χρονος αποχώρησε λίγο μετά την πράξη του από το Ρέθυμνο, αφού πρώτα είχε λυθεί και το συμβόλαιο που είχε συνάψει με την τοπική ομάδα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε