Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Κρήτη: Ο νόμος της σιωπής και φόβοι για βεντέτα, μετά τους πυροβολισμούς!

ΦΩΤΟ από prismanews.gr
ΦΩΤΟ από prismanews.gr

Οι κάτοικοι της περιοχής, κρατούν τα στόματά τους κλειστά, για την υπόθεση της αντιπαράθεσης μεταξύ δύο οικογενειών που ξεκίνησε από ένα νεανικό φλερτ…

Ο νόμος της σιωπής κυριαρχεί στο Τυμπάκι, τρία 24ωρα μετά την αιματηρή συμπλοκή στην πλατεία του χωριού που λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε μακελειό και είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών ανδρών από πυροβολισμούς και το φόβο «βεντέτας» να πλανάται σαν σκιά πάνω από το χωριό.

Οι κάτοικοι της περιοχής, κρατούν τα στόματά τους κλειστά, για την υπόθεση της αντιπαράθεσης μεταξύ δύο οικογενειών που ξεκίνησε από ένα νεανικό φλερτ και απειλεί να τινάξει στον αέρα την ηρεμία του χωριού. Το αίμα απειλεί να πλημμυρίσει το Τυμπάκι και τα πνεύματα δε λένε να ηρεμήσουν. Το επόμενο επεισόδιο του θρίλερ θα παιχτεί ενώπιον της δικαιοσύνης, ενώ από σήμερα ξεκινούν οι καταθέσεις των εμπλεκομένων.

Επί 7 ολόκληρους μήνες η ένταση που επικρατεί είναι μεγάλη. Η υπόθεση που ξεκίνησε από ένα εφηβικό φλερτ φαίνεται ότι έχει εξελιχθεί σε εφιάλτη για την 14χρονη αλλά και σε φρίκη για τον 18χρονο πρώην φίλο της. Χθες το μεσημέρι (26-07-2012) στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου βρέθηκαν τα δύο αδέρφια του 44χρονου που εμπλέκεται στο αιματηρό επεισόδιο της Τρίτης στην πλατεία του Τυμπακίου μαζί με τους δύο δικηγόρους της οικογένειας.

Όλοι περίμεναν τον 44χρονο προκειμένου να πάνε όλοι μαζί στην εισαγγελία για να παρουσιαστεί και να θέσει εαυτόν στη διάθεση της δικαιοσύνης. Ωστόσο αυτό δεν έγινε λόγο διαδικαστικών κωλυμάτων και καθυστερήσεων στα πλαίσια της προανάκρισης.

Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες του prismanews.gr, ο 44χρονος θα παρουσιαστεί στην εισαγγελία εντός της ημέρας.  Μέσα στις προθέσεις της οικογένειας από το Τυμπάκι είναι να καταθέσει και μηνύσεις στην άλλη οικογένεια για την απρόκλητη επίθεση και την εξέλιξη σε αιματηρό περιστατικό στη μέση της πλατείας το βράδυ της περασμένης Τρίτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Έβαλε φωτιά στον έναν και σκότωσε τον άλλο! – Άγριο φονικό στη Σύρο

Κως: Κακοποίησαν τις γυναίκες τους – Στο νοσοκομείο τα δύο θύματα!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε