Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Κρήτη: Ο παπάς που μιμείται τον… Τσακ Νόρις!

Αν μη τι άλλο δεν μπορείς να τον πεις συνηθισμένο παπά – Κυκλοφορεί, οπλοφορεί και… όπως θα διαπιστώσετε χάνει πολύ εύκολα την ψυχραιμία του…

Ο παπάς από τη Μεσαρά είναι ο φόβος και ο τρόμος για μια ολόκληρη περιοχή. Κάθε λίγο και λιγάκι γίνεται είδηση και τα κουμπούρια παίρνουν φωτιά! Η πρώτη ήταν το Σεπτέμβριο του 2010, όταν ο ρασοφόρος ήταν πρωταγωνιστής σε υπόθεση αρπαγής επιχειρηματία και μαζί με τον αδελφό του ΄΄άρπαξαν΄΄ με τη βοήθεια των όπλων έναν έντρομο 52χρονο μέσα στο καφενείο.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η υπόθεση απασχόλησε το Δημοτικό Συμβούλιο Μοιρών που συνεδρίασε εκτάκτως, για το θέμα, ενώ έφτασε και στη δικαιοσύνη. Στον παπα-ράμπο, ασκήθηκε ποινική δίωξη, σε βαθμό κακουργήματος, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Όσο για το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο που επιλήφθηκε του περιστατικού, που ντροπιάζει τους εκατοντάδες παπάδες του νησιού που με ταπεινότητα, ζήλο, και αυταπάρνηση προσφέρουν ένα τεράστιο έργο, προφανώς δεν τεκμαίρεται αδίκημα, αφού δεν χάθηκε δα και ανθρώπινη ζωή.

Τώρα που τα πράγματα σοβάρεψαν και δεν πυροβόλησε, όπως την πρώτη φορά στον αέρα, αλλά στον τοίχο του σπιτιού του υποψήφιου συμπέθερου του, ίσως σκεφθούν διαφορετικά. Ο εν λόγω παπάς διαφωνεί με τον επικείμενο γάμο του παιδιού του και… θέλησε να στείλει το μήνυμα με σφαίρες.

Η υπόθεση κεντρίζει το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας, την ώρα που η αστυνομία προσπαθεί να τον εντοπίσει…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε