Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Κρήτη: Οι ταξιτζήδες κατέλαβαν εφορίες και ετοιμάζονται για την ”απόβαση” στην Αθήνα!

ΦΩΤΟ από cretalive.gr
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Συνεχίζουν τη διαμαρτυρία τους αλλά σε πιο ήπιους τόνους- Αύριο λήγει η προθεσμία που έδωσαν στο υπουργείο για να τους απαντήσεις- Προειδοποιούν με πιο δυναμικές κινητοποιήσεις…

Σήμερα το πρωί, απροειδοποίητα, οι αυτοκινητιστές απέκλεισαν τις ΔΟΥ του Ηρακλείου απαγορεύοντας στους πολίτες να περάσουν για να διεκπεραιώσουν τις συναλλαγές τους. Εν τω μεταξύ, οι αυτοκινητιστές του Ηρακλείου, θα συναντηθούν μέσα στη μέρα, προκειμένου να δουν με ποιον τρόπο θα προβάλουν την αντίθεσή τους ενάντια στον τρόπο με τον οποίο επιχειρείται η απελευθέρωση του επαγγέλματός τους.

Ήδη, από χθες συνέχισαν τις κινητοποιήσεις τους σε πιο ήπιους τόνους ενώ αύριο αναμένεται με ενδιαφέρον η επίσκεψή τους στην Αθήνα προκειμένου να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση έξω από τη Βουλή.

Νέα κατάληψη των εφοριών στα Χανιά

Κατάληψη των οικονομικών υπηρεσιών των Χανίων πραγματοποιούν και σήμερα οι ιδιοκτήτες των ταξί των Χανίων διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση του υπουργείου μεταφορών να ανοίξει το επάγγελμα τους. Οι αυτοκινητιστές όπως δηλώνουν θα παραμείνουν καθόλη τη διάρκεια της ημέρες στις εφορίες, ενώ η στάση τους τις επόμενες ημέρες θα καθοριστεί από τις εξελίξεις. 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε