Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Κρήτη: Η ώρα της απογείωσης άλλαξε 7 φορές – Ταξίδι ταλαιπωρίας από Αθήνα για Ηράκλειο!

Κρήτη: Η ώρα της απογείωσης άλλαξε 7 φορές – Ταξίδι ταλαιπωρίας από Αθήνα για Ηράκλειο!

Οι επιβάτες της πτήσης βρίσκονταν στο Ελευθέριος Βενιζέλος από χθες όπως λένε. Τελικά έφτασαν το απόγευμα στο Ηράκλειο, μετά από αναμονή που δύσκολα θα ξεχάσουν…

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά επτά συνολικά αλλαγές στην προγραμματισμένη πτήση τους από Αθήνα προς Ηράκλειο μέτρησαν οι επιβάτες μιας πτήσης της Aegean Airlines, οι οποίοι τελικά κατάφεραν να έρθουν στον προορισμό τους!

Οι θυελλώδεις άνεμοι που σαρώνουν την Κρήτη είχαν ως αποτέλεσμα να ακυρωθούν πτήσεις και να ταλαιπωρηθούν εκατοντάδες επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν από και προς το αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Λίγο πριν τις 19.00, το αεροσκάφος της Aegean Airlines προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο “Νίκος Καζαντζάκης” του Ηρακλείου και οι επιβάτες ανακουφισμένοι είδαν επιτέλους το ταξίδι τους να πραγματοποιείται. “Ήμασταν από χθες στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος των Αθηνών περιμένοντας την πτήση μας. Επτά φορές ακούσαμε από τα μεγάφωνα του αεροδρομίου τις αναγγελίες αναβολής της πτήσης λόγω του καιρού… Τελικά καταφέραμε και φτάσαμε”, δήλωσε στο Ράδιο Κρήτη και το ekriti.gr, ένας εκ των επιβατών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Aegean Airlines πρόκειται να δρομολογήσει έκτακτα δρομολόγια των αεροσκαφών της, προκειμένου να μεταφέρει όλους τους επιβάτες στους προορισμούς τους, μόλις ο καιρός το επιτρέψει.

Πηγή: ekriti.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις