Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Κρήτη: Πλήρωναν για ”iPhone 4s” και παραλάμβαναν… μπακατέλες!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Απίστευτη κομπίνα με τα κινητά τηλέφωνα – Δέκα άτομα έκαναν καταγγελία στην αστυνομία…

Μια απίστευτη κομπίνα που απέφερε ζεστό χρήμα είχαν στήσει δυο πιτσιρικάδες απατεώνες από το Ηράκλειο εξαπατώντας ανυποπτους πολίτες από όλα τα μέρη της Ελλάδας. Όπως αποκαλύφθηκε, οι δυο νεαροί είχαν βάλει αγγελία στο διαδίκτυο ότι πουλούν ένα τελευταίας τεχνολογίας κινητό τηλέφωνο μάρκας ”iphone 4s” στην τιμή των 350 ευρώ – τιμή εξαιρετικά χαμηλή για αυτού του είδους τη συσκευή.

Με το δέλεαρ αυτό ψάρευαν τα θύματά τους από κάθε γωνιά της Ελλάδας όπως τη Θεσσαλονίκη, τον Πολύγυρο Χαλκιδικής, τη Δράμα και τη Ρόδο. Δεν απαντούσαν ποτέ σε ενδιαφερόμενους απο την Κρήτη από φόβο μην αποκαλυφθεί η απάτη τους.

Τα ανυποψίαστα θύματα που ενδιαφέρονταν για τη συσκευή κατέβαλαν το ποσό το οποίο οι δυο νεαροί Ηρακλειώτες 17 και 18 ετών εισέπρατταν ενώ αντί για την υπερσύγχρονη συσκευή έστελναν στον αποδέκτη παλιές μεταχειρισμένες και πολλές φορές χαλασμένες συσκευές. Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα ”Πατρίς”, η διαδικασία γινόταν μέσω των ΕΛΤΑ και εταιριών ταχυμεταφορών.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρχών η απάτη έπιασε σε τουλάχιστον 10 διαφορετικές περιπτώσεις. Πέντε από τα θύματα κατήγγειλαν το περιστατικό και υπέβαλλαν μηνύσεις με την ασφάλεια Ηρακλείου μετά απο μεθοδική έρευνα να εντοπίζει τους δυο νεαρούς την ώρα που έμπαιναν σε μεταφορική εταιρία προκειμένου να εισπράξουν τα χρήματα κάποιου εξαπατηθέντα.

Οι δυο νεαροί συμμαθητές που φρόντισαν να καλύπτουν τα ίχνη τους δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ομολόγησαν όμως τις πράξεις τους υποστηρίζοντας ότι το έκαναν για να στηρίξουν οικονομικά τις οικογένειές τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Θεσσαλονίκη: Εισβολή μικροπωλητών και ξύλο στο δημοτικό συμβούλιο – Bίντεο!

Ρέθυμνο: Το ταξίδι του τρόμου – Πέταξαν στη θάλασσα 11 νεαρούς!

Πάτρα:Το μεγάλο λάθος που έκαναν όταν έφυγαν τους κόστισε 80.000€!

Ηλεία: Ψάρευε και ”πάγωσε” όταν κοίταξε τη βάρκα του φίλου του

Θεσσαλονίκη: Τρόμος στον περιφερειακό με ”τρελό” αυτοκίνητο!

Θεσσαλονίκη: Φωνές… εναντίον όπλων – Οι επίδοξοι ληστές βρήκαν τον μάστορά τους!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε