Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Κρήτη: Πρόταση γάμου με τη Νατάσα Μποφίλιου σε ρόλο κλειδί – Η μέλλουσα νύφη τα έχασε [pic, vid]

ΦΩΤΟ από neakriti.gr
ΦΩΤΟ από neakriti.gr

Με μουσική υπόκρουση τη μαγευτική φωνή της Νατάσας Μποφίλιου και κάτω από τον έναστρο ουρανό, ο Μπάμπης αποφάσισε να κάνει το «μεγάλο βήμα» και να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του. Ενώ η συναυλία…

της Νατάσας Μποφίλιου στο κατάμεστο Εκθεσιακό Κέντρο των Βώρων κυλούσε γεμάτη μελωδίες και τραγούδια, μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τόσο τους παρευρισκόμενους όσο και την… άμεσα ενδιαφερόμενη. Όλα αυτά γιατί ο λογιστής Μπάμπης Σκουλάς επέλεξε τον πιο ευφάνταστο τρόπο για να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, καθηγήτρια Γαλλικών Έφη Βασιλάκη – Δαμασκηνού, αφού η Νατάσα Μποφίλιου, διακόπτοντας τη συναυλία κάλεσε στη σκηνή ένα ζευγάρι, το οποίο είχε κερδίσει μια υποτιθέμενη κλήρωση, με δώρο; Όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης.

Ο Μπάμπης γονάτισε μπροστά στην καλή του, προσφέροντάς της ένα δαχτυλίδι, με την ίδια, σαστισμένη και συγκινημένη ταυτόχρονα, να λέει το «ναι» και τη δημοφιλή τραγουδίστρια να φωνάζει: «Να μια μεγάλη αγάπη!». Το ζευγάρι καταχειροκροτήθηκε και κατεβαίνοντας από τη σκηνή, φίλοι, γνωστοί, αλλά και άγνωστοι, τους σταματούσαν και τους εύχονταν τις πιο όμορφες ευχές για βίον ανθόσπαρτον, με τη Μποφίλιου να συνεχίζει τη συναυλία της, τραγουδώντας τις γνωστές της επιτυχίες.

Πηγή: neakriti.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε