Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Κρήτη: Ψάχνουν αυτόπτη μάρτυρα για την τραγωδία με το ασθενοφόρο

Κρήτη: Ψάχνουν αυτόπτη μάρτυρα για την τραγωδία με το ασθενοφόρο

Συγγενείς και φίλοι του Δημήτρη Βουρβαχάκη, του δ/ντη τους ΕΚΑΒ Κρήτης και του Βαγγέλη Κελαράκη, του προέδρου των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Κρήτης, που χάθηκαν στο τροχαίο, απευθύνουν έκκληση στον οδηγό του μαύρου αγροτικού αυτοκινήτου, που την ώρα του δυστυχήματος ακολουθούσε το μοιραίο ασθενοφόρο.

Όπως διαβάζουμε στο FlashNews, κάνουν έκκληση στον οδηγό του μαύρου αγροτικού αυτοκινήτου, που την ώρα του τροχαίου ακολουθούσε το μοιραίο ασθενοφόρο, να καταθέσει στις αστυνομικές αρχές με την ελπίδα ότι η κατάθεσή του θα δώσει άπλετο φως στα αίτια του τροχαίου.

Αυτόπτης μάρτυρας, στην κατάθεση του αναφέρει ότι ο συγκεκριμένος οδηγός -όπως ο ίδιος του είπε- βρισκόταν πίσω από το ασθενοφόρο και είδε το άσπρο ΙΧ αυτοκίνητο να κατευθύνεται μετωπικά προς το ασθενοφόρο.

Την ίδια ώρα, η τροχαία του ΒΟΑΚ, συνεχίζει να εξετάζει πολύ προσεκτικά κάθε στοιχείο που υπάρχει,
για να μπορέσει να απαντήσει στα αμέτρητα “γιατί” των οικογενειών των δύο διασωστών του ΕΚΑΒ Κρήτης.

Μέχρι σήμερα, μόνο ο Νίκος Μυρωδιάς, ο οδηγός του μοιραίου ασθενοφόρου, με την κατάθεσή του μπόρεσε να περιγράψει τι διαδραματίστηκε στον ΒΟΑΚ με την τραγική αυτή κατάληξη.
Σύμφωνα με το FlasNews, ο οδηγός του ασθενοφόρου, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική του ΠΑΓΝΗ, στην κατάθεσή που έδωσε στους αξιωματικούς της τροχαίας, επεσήμανε “είδα ένα άσπρο μικρό ΙΧ αυτοκίνητο να γλιστράει στον δρόμο και να κατευθύνεται προς το ασθενοφόρο. Προσπάθησα να το αποφύγω….”

Το ίδιο, μάλιστα, είχε πει και στους οδηγούς που περνούσαν από το σημείο και σταμάτησαν για να βοηθήσουν το πλήρωμα του ασθενοφόρου τους ΕΚΑΒ Κρήτης που είχε εγκλωβιστεί στο φλεγόμενο όχημα.

Η νεαρή οδηγός του άσπρου αυτοκινήτου επρόκειτο να καταθέσει την περασμένη Παρασκευή.
Ωστόσο, η ψυχολογική της κατάσταση, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, δεν επέτρεψε στους αστυνομικούς να πάρουν κατάθεση.

Μέχρι στιγμής έχουν περάσει 9 αυτόπτες μάρτυρες το κατώφλι του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου, για να καταθέσουν για το τραγικό αυτό συμβάν, χωρίς ωστόσο, οι μαρτυρίες τους να μπορούν να βοηθήσουν στις έρευνες των αστυνομικών αρχών.

Διαβάστε ακόμα:

Κρήτη: Κατέρρευσε ο οδηγός του ασθενοφόρου όταν έμαθε για το θάνατο των συναδέλφων του

Κρήτη: Μαρτυρίες και εικόνες για την τραγωδία που ”πάγωσε” τη χώρα – Δύο νεκροί σε φλεγόμενο ασθενοφόρο!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε