Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Κρήτη: Σκοτώθηκε μετά το τελευταίο τηλεφώνημα στη μητέρα του – Η τραγική ειρωνεία του δυστυχήματος [pics]

Κρήτη: Σκοτώθηκε μετά το τελευταίο τηλεφώνημα στη μητέρα του – Η τραγική ειρωνεία του δυστυχήματος [pics]

Συγκλονισμένη η Κρήτη από τον θάνατο του Μιχάλη Λαζανάκη. Ο 18χρονος πλήρωσε με τη ζωή του, το νυχτοκάματο που έκανε…

Οι θυσίες των νέων ανθρώπων στην άσφαλτο της Κρήτης συνεχίζονται. Το νέο “χτύπημα” ήρθε για την οικογένεια του 18χρονου Μιχάλη Λαζανάκη από τον Αμπελούζο, ο οποίος “πλήρωσε” με τη ζωή του την απόφασή του να βγάλει κάποιο χαρτζιλίκι, δουλεύοντας αυτό το καλοκαίρι σε κέντρο κοινωνικών εκδηλώσεων στην περιοχή της Μεσαράς.

Τραγική λεπτομέρεια το γεγονός ότι ο άτυχος νέος, που σκοτώθηκε λίγο πριν φτάσει στο σπίτι του επιστρέφοντας από τη δουλειά, είχε μιλήσει περίπου στις 7.00 το πρωί με τη μητέρα του στο τηλέφωνο κι εκείνη είχε προσφερθεί να πάει να τον παραλάβει, μιας και εργαζόταν όλη τη νύχτα. Ο Μιχάλης όμως δεν δέχτηκε, της είπε ότι ήταν σε θέση να επιστρέψει στο σπίτι και αυτή ήταν η τελευταία φορά που η χαροκαμένη μάνα άκουσε τη φωνή του παιδιού της.

Το μοιραίο δυστύχημα

Ο νεαρός γυρνούσε από την δουλειά του όταν τραυματίστηκε πολύ σοβαρά σήμερα (20.08.2017) το πρωί στο δρόμο Μεσαρά – Ηράκλειο, στο ύψος του Μουσείου Μεσαράς στον Αμπελούζο!Εργαζόταν σε νυχτερινό κέντρο της περιοχής και μόλις είχε σχολάσει. Λίγα μέτρα πριν από το σπίτι του ο χάρος του είχε στήσει καρτέρι. Το αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του και ο 18χονος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά.

Μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και με συνοδεία γιατρού επειγόντως στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έφερε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και ενώ έφτασε ζωντανός στο Νοσοκομείο, έπαθε ανακοπή, μόλις μπήκε στα ΤΕΠ και δυστυχώς ξεψύχησε. Οι γονείς, τα 3 αδέρφια, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον Μιχάλη στις 5.00 το απόγευμα της Δευτέρας.

Πηγή: cretalive.gr, e-mesara.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις