Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Κρήτη: Σπείρες καταστρέφουν και κλέβουν δημόσια έργα!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σε ένα επικίνδυνο φαινόμενο έχουν εξελιχθεί οι κλοπές υλικών από τους δρόμους και όχι μόνο. Ήδη ‘στον αέρα’ είναι τα σχέδια για ηλεκτροφωτισμό των μεγάλων δρόμων και της συντήρησης αφού σπείρες κλέβουν ό,τι βρουν!

Εκκληση να προστατευθούν τα δημόσια υλικά από κλοπές και καταστροφές απευθύνει στις αστυνομικές αρχές, αλλά και σε όλους τους συναρμόδιους φορείς ο περιφερειάρχης κ.Αρναουτάκης.

Με επιστολή του – που φέρνει στο φως το cretalive.gr – προς τους εμπλεκόμενους φορείς ο κ.Αρναουτάκης επισημαίνει ότι αφαιρούνται σχάρες και καπάκια φρεατίων αποχέτευσης οδών, καταστρέφονται εγκαταστάσεις  ηλεκτροφωτισμού οδών και αφαιρούνται αγωγοί (καλώδια), καλύμματα φρεατίων, στηθαία ασφαλείας και δημιουργούνται παράνομες προσπελάσεις.

”Εφ όσον δεν καταστεί δυνατόν να παταχθούν και εξαλειφθούν  παρόμοιες παράνομες  πράξεις  θα ακυρωθεί σε μεγάλο βαθμό η προσπάθεια της Περιφέρειας για την συντήρηση του οδικού δικτύου  και ιδιαίτερα της συντήρησης  του φωτισμού στον ΒΟΑΚ» επισημαίνει προς όλους ο περιφερειάρχης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε