Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Κρήτη: Στα δικαστήρια η 26χρονη που σκότωσε τον γείτονά της στο Ηράκλειο [pics]

Κρήτη: Στα δικαστήρια η 26χρονη που σκότωσε τον γείτονά της στο Ηράκλειο [pics]

Στην εισαγγελέα υπηρεσίας οδηγήθηκε η 26χρονη τοξικομανής, η οποία λίγες ώρες μετά την αποφυλάκιση της με περιοριστικούς όρους για την κατηγορία της ληστείας, σκότωσε τον 35χρονο γείτονα της.

Ενώπιον της εισαγγελέως οδηγήθηκε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής (12.11.2-17) η 26χρονη τοξικομανής που τα μεσάνυχτα της Παρασκευής κάρφωσε το μαχαίρι στην καρδιά του 35χρονου γείτονά της, κόβοντας το νήμα της ζωής του.

Η 26χρονη που συνελήφθη σχεδόν αμέσως έχει ομολογήσει την πράξη της ενώ η Αστυνομία έχει εντοπίσει δύο μαχαίρια εκ των οποίων το ένα γεμάτο αίματα.

Πώς έγινε το έγκλημα

Όλα έγιναν στη οδό Ζεφύρου στην περιοχή του Ξεροπόταμου στο Ηράκλειο όταν η νεαρή γυναίκα βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση. Ο 35χρονος, πατέρας δύο παιδιών ηλικίας 7 ετών και 15 μηνών της έκανε παρατήρηση με συνέπεια εκείνη να αρπάξει ένα μαχαίρι και να του καρφώσει στην καρδιά. 

Ο άνθρωπος έσβησε μπροστά στα μάτια της γυναίκας του, η οποία υπέστη σοκ.

«Γιατί την αφήσατε ελεύθερη;»

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Παρασκευής η 26χρονη είχε οδηγηθεί ξανά στις Δικαστικές Αρχές για το αδίκημα της ληστείας ωστόσο αφέθηκε ελεύθερη και λίγες ώρες αργότερα, έγινε το μοιραίο. 

Δριμύ είναι το “κατηγορώ” της συζύγου του θύματος, η οποία έχασε τον άνθρωπο της στα καλά καθούμενα και έμεινε πίσω μόνη με δύο παιδιά στην αγκαλιά. «Γιατί την αφήσατε ελεύθερη; Για να σκοτώσει τον άνδρα μου;»

Ο 35χρονος ασχολούνταν μόνο με την οικογένεια του. Δούλευε σκληρά για να μεγαλώσει τα παιδιά του, δεν είχε ενοχλήσει ποτέ κανένα και όλες οι μαρτυρίες που έχουν φθάσει στην Αστυνομία μιλούν για έναν υποδειγματικό άνθρωπο.

με πληροφορίες από ekriti, cretalive

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις