Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Κρήτη: Στη φυλακή ο βιαστής και η μάνα που ”θυσίαζε” την κόρη της!

Ο δράστης είχε συλληφθεί με κατεβασμένα παντελόνια στο πάρκινγκ του Βενιζέλειου νοσοκομείου…

Στη φυλακή οδηγείται ο 67χρονος Ηρακλειώτης, που κατηγορείται ότι εκμεταλλευόταν σεξουαλικά ένα 12χρονο κορίτσι από την Βουλγαρία, με τις “ευλογίες” της μητέρας και της αδερφής του, οι οποίες επίσης καταδικάστηκαν χθες. Ο 67χρονος καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 7 ετών, η μητέρα σε ποινή κάθειρξης 9 ετών, ενώ η αδερφή της ανήλικης καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 3 ετών με αναστολή.

Πρόκειται για μία υπόθεση που είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία αφού η οικογένεια της ανήλικης, την “θυσίαζε” για λίγα ευρώ, μερικούς καφέδες και αλκοόλ. Ο 67χρονος, ο οποίος έχει παιδιά και εγγόνια, είχε συλληφθεί παραμονή Πρωτοχρονιάς στο πάρκινγκ του Βενιζελείου Νοσοκομείου και μάλιστα με το παντελόνι κατεβασμένο ενώ είχε το κοριτσάκι μέσα στο αυτοκίνητο του.

Το μόνο που πρόλαβε να ψελίσει τότε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ήταν ότι το παντελόνι του έπεσε επειδή ήταν… μεγάλο!

Η υπόθεση εκδικάστηκε χθες (21-03-2012) στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου κεκλεισμένων των θυρών. Σύμφωνα με το βούλευμα, ο 67χρονος- ο οποίος δηλώνει νομοταγής οικογενειάρχης-φέρεται να είχε οδηγήσει τουλάχιστον τέσσερις φορές το κοριτσάκι σε ερημικές τοποθεσίες, σε γνώση της μητέρας και της αδερφής της. 

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε χάρη στην παρατηρητικότητα ενός γείτονα αστυνομικού, ο οποίος υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Παραμονή της Πρωτοχρονιάς και ενώ δεν βρισκόταν σε υπηρεσία, αποφάσισε να ακολουθήσει με το αυτοκίνητο του το όχημα του 67χρονου, στο οποίο μόλις είχε επιβιβαστεί το κοριτσάκι.

Στην πορεία ο 67χρονος σταμάτησε σε οπωροπωλείο και σούπερ μάρκετ από όπου αγόρασε πράγματα. Στη συνέχεια μπήκαν στο πάρκινγκ του Βενιζελείου. Πάρκαρε το φορτηγάκι στο τέρμα του χώρου. Ήταν ερημικός με πλήρες σκοτάδι.
Ο αστυνομικός κάλεσε την αστυνομία, που έσπευσε και πλησίασε το φορτηγάκι. Ο 67χρονος μόλις είδε τα φώτα των περιπολικών προσπάθησε να βάλει μπροστά το αυτοκίνητο και να φύγει, όμως οι αστυνομικοί τον μπλόκαραν με τα αυτοκίνητά τους…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε