Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Κρήτη: Στην ”κατάψυξη” με δεμένα τα πλοία στα λιμάνια!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Χιονίζει σε Ρέθυμνο και Λασίθι, πιθανότατα στην πιο κρύα, ως τώρα, μέρα του χειμώνα…

“Δεμένα” τα πλοία παραμένουν στα λιμάνια, καθώς σε ισχύ εξακολουθεί να είναι απαγορευτικό απόπλου λόγω των θυελλωδών ανέμων εντάσεως ως και 9 μποφώρ, που πνέουν στο νοτιοανατολικό και το νοτιοδυτικό Αιγαίο.

Το απαγορευτικό ισχύει μέχρι νεοτέρας, ενώ σε περίπτωση που αρθεί, τα πλοία θα αποπλεύσουν την προγραμματισμένη ώρα, δηλαδή 21.30 και 22.00. Στο λιμάνι του Ηρακλείου παραμένουν τα πλοία “Λευκά Όρη” και “Φαιστός Παλάς” που εκτελούν το δρομολόγιο “Ηράκλειο – Πειραιάς”, ενώ δεν κατέπλευσαν το πρωί, στο λιμάνι τα πλοία από τον Πειραιά.

Στην περιφερειακή ενότητα Χανίων, προβλήματα εντοπίζονται στην περιοχή του Ομαλού, με το δρόμο προς τη Σούγια, μετά το Σέμπρωνα να είναι κλειστός. Η κυκλοφορία προς τα Σφακιά εκτελείται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες, ενώ κατολίσθηση σημειώθηκε στο δρόμο Φουρνέ – Μεσκλά, χωρίς ωστόσο να κλείσει ο δρόμος.

Στο νομό Ρεθύμνου, η χιονόπτωση ολοένα και πυκνώνει. Ο δρόμος Αρκαδίου – Αμαρίου είναι προς το παρόν προσβάσιμος, ωστόσο δεν αποκλείεται, σύντομα, οι οδηγοί να χρειαστούν αντιολισθητικές αλυσίδες. Στα Ανώγεια χιονίζει, χωρίς να έχει κλείσει ο δρόμος.

Στο Λασίθι, στο “κόκκινο” βρίσκεται το Οροπέδιο Λασιθίου, όπου χιονίζει. Από την πλευρά του Αγίου Νικολάου απαραίτητη είναι η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, καθώς το χιόνι έχει φθάσει τα 8-10 εκ., ενώ από την πλευρά του Ηρακλείου ο δρόμος είναι ανοικτός.

Κανένα πρόβλημα δεν έχει αναφερθεί, μέχρι στιγμής, στην περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Καστοριά: Οι στρατιώτες κοιμήθηκαν με μπλούζες και μπουφάν -Πετρέλαιο τέλος!

Στο έλεος του χιονιά όλη η χώρα – Κλειστοί δρόμοι από χιόνι και πάγο στην Αθήνα – Αργότερα θα ανοίξουν τα σχολεία στη βόρεια Ελλάδα

Θάσος: Έμειναν για 10 ώρες εγκλωβισμένοι στο πλοίο -Το ταξίδι της απόλυτης ταλαιπωρίας!

Κρήτη: Στην ”κατάψυξη” με δεμένα τα πλοία στα λιμάνια

Ξάνθη: Χωρίς ρεύμα από νωρίς το πρωί – Προβλήματα από την κακοκαιρία


Εύβοια: Το ‘στρωσε και μέσα στη Χαλκίδα – Δείτε φωτογραφίες!


Στερεά Ελλάδα: Κλειστά σχολεία και προβλήματα στους δρόμους!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε