Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Κρήτη: Στις φλόγες εκκλησία, ξενοδοχείο και αυτοκίνητο!

Κρήτη: Στις φλόγες εκκλησία, ξενοδοχείο και αυτοκίνητο!

Πολλή δουλειά είχε η αστυνομία και η πυροσβεστική σε Ηράκλειο, Χανιά και Λασίθι…

Πυρκαγιά ξέσπασε, χθες το μεσημέρι (02-01-2012) στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου στη Χαλέπα Χανίων, προκαλώντας σημαντικές υλικές ζημιές στο ναό. Η φωτιά ξέσπασε, υπό άγνωστες συνθήκες, λίγο μετά τη 13.00 το μεσημέρι στην εκκλησία που βρίσκεται επί της οδού Κοκκινίδου και έκαψε προσκυνητάρια, στασίδια, χαλιά και χρωματισμούς στο εσωτερικό του ναού, προκαλώντας ζημιές ύψους περίπου 7.000 ευρώ. Ευτυχώς εκείνη την ώρα στην εκκλησία δεν υπήρχαν πιστοί, με αποτέλεσμα να μην κινδυνεύσει ανθρώπινη ζωή.

Πυρκαγιά σε ξενοδοχείο της Αγίας Πελαγίας

Την ίδια ώρα είχε σημάνει συναγερμός στην Πυροσβεστική, για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας. Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με πέντε άνδρες, που έσβησαν τη φωτιά. Οι ζημιές που προκλήθηκαν, αγγίζουν τα 3.000€.

Στις φλόγες αυτοκίνητο στο Λασίθι

Το βράδυ, τυλίχτηκε στις φλόγες αυτοκίνητο που βρισκόταν εν κινήσει, στην περιοχή της Σητείας. Σύμφωνα με το cretalive.gr, η φωτιά εκδηλώθηκε σε ένα Fiat Punto, ενώ κινούνταν στο 15ο χλμ. της επαρχιακής οδού Σητείας  – Ιεράπετρας και κάηκε ολοσχερώς, με το ύψος της ζημιάς να υπολογίζεται στις 4.000 ευρώ. Ο οδηγός – που ήταν και ο μοναδικός επιβάτης του οχήματος – δεν τραυματίστηκε.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε