Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Κρήτη: Τα χρέη συνεχίζουν να ”πνίγουν” πολίτες -Αυτοκτόνησε εξαγωγέας λαδιού!

Κρήτη: Τα χρέη συνεχίζουν να ”πνίγουν” πολίτες -Αυτοκτόνησε εξαγωγέας λαδιού!

Οι συγγενείς του, τον βρήκαν νεκρό στην αποθήκη του σπιτιού του – Ήταν η πρώτη αυτοκτονία της χρονιάς, ενός ανθρώπου που είχε βυθιστεί στην απελπισία…

Τέλος στη ζωή του έδωσε χθες το μεσημέρι (03-01-2012) γνωστός Χανιώτης έμπορος, που δραστηριοποιείτο στον τομέα του ελαιολαδου. Σύμφωνα με την αστυνομία, αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα!

Ο επιχειρηματίας, λίγο μετά τη 13.30 χθες το μεσημέρι, πήγε στην αποθήκη του σπιτιού του και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με δίκαννο κυνηγετικό όπλο. Σύμφωνα με το cretalive.gr, λίγες ώρες αργότερα, συγγενείς του μπήκαν στην αποθήκη και τον βρήκαν νεκρό.

Δεν άφησε, σύμφωνα με τις πληροφορίες κάποιο σημείωμα ωστόσο, όλοι όσοι τον γνώριζαν ήξεραν ότι ο 67χρονος είχε βυθιστεί στην απελπισία από τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε. Είχε κλειστεί στον εαυτό του και λίγο μετά την έλευση του 2012, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Οι αυτοκτονίες και οι απόπειρες, σε ολόκληρη τη χώρα αυξάνονται διαρκώς. Πριν από περίπου ένα μήνα, μια μάνα στο Ηράκλειο, πήρε το παιδί της και προσπάθησαν να αυτοκτονήσουν, πέφτοντας στη θάλασσα του λιμανιού… (διαβάστε το σχετικό άρθρο) 

Την ίδια περίοδο, τα χρέη έγιναν θηλιά στο λαιμό ενός νεαρού από την Πτολεμαϊδα, που ανακοίνωσε την αυτοκτονία του, με μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο της νύφης του… (διαβάστε το σχετικό άρθρο)

Μέσα σε όλα αυτά, προσθέστε τους ανθρώπους που καθημερινά ζητάνε μπαγιάτικο ψωμί από φούρνους, γιατί δεν έχουν να πληρώσουν το φρέσκο, τους ανθρώπους που πηγαίνουν να μαζέψουν τρόφιμα από τα σκουπίδια των λαϊκών αγορών και τους μαθητές που λυγίζουν από την πείνα στα σχολεία τους…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Σέρρες: Αυτοκτόνησε λόγω χρεών

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας βρέθηκε κρεμασμένος έξω από το σπίτι του

Ηράκλειο: Δεν είχε να πληρώσει το ενοίκιο και προσπάθησε να αυτοκτονήσει!


Χανιά: Προσπάθησε να αυτοκτονήσει λόγω χρεών στα γενέθλιά του!


Θεσσαλονίκη: Γνωστός επιχειρηματίας βούτηξε στο κενό και σκοτώθηκε


Πήρε χάπια για να αυτοκτονήσει – Την έσωσε το τελευταίο τηλεφώνημα!


Χανιά: Επιχειρηματίας έγραψε το τελευταίο σημείωμα και αυτοκτόνησε!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε