Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Κρήτη: Θα αποκλείσουν το γραφείο του Διοικητή οι εργαζόμενοι στο ΠΑΓΝΗ

ΦΩΤΟ από το FlashNews
ΦΩΤΟ από το FlashNews

Ο απόκλεισμός του γραφείου του Διοικητή του νοσοκομείο θα γίνει αύριο, από τις 8:00 π.μ. εως τις 11:00 π.μ.

Στην ανακοίνωσή τους, που δημοσιεύει το FlashNews, αναφέρουν:

”Στα πλαίσια της Πανελλαδικής κινητοποίησης της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. με 3ωρες ανοιχτές συγκεντρώσεις και τοπικές δράσεις, με αφορμή τις αυταρχικές και τρομοκρατικές επιθέσεις από τις δυνάμεις καταστολής της κυβέρνησης ενάντια στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα νοσοκομεία και τη συνεχιζόμενη αυταρχική και απαξιωτική στάση της Διοίκησης του νοσοκομείου μας, σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012 το ΔΣ του Σωματείου και οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν αποκλεισμό του γραφείου του Διοικητή του νοσοκομείου 08 – 11 πμ.
Ταυτόχρονα , στα πλαίσια του αγώνα μας για δημόσια δωρεάν υγεία για όλους, θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός των ταμείων είσπραξης 5€ για τους ασθενείς των εξωτερικών ιατρείων.
Καταγγέλλουμε τα μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις που καταστρέφουν τη χώρα μας και μας εξαθλιώνουν σαν εργαζόμενους.

Αγωνιζόμαστε για την ανατροπή όλων των μέτρων και των νόμων που ψηφίστηκαν και ανατρέπουν εργασιακές σχέσεις, μισθούς, συντάξεις, κοινωνική ασφάλιση, την κατάργηση των χαρατσιών.
Ο αυταρχισμός και η τρομοκρατία της κυβέρνησης και της Διοίκησης δεν θα περάσουν. Με τη συμμετοχή μας, οι εργαζόμενοι δίνουμε τη δική μας απάντηση.

Το νοσοκομείο, κατά τις ώρες της 3ωρης κινητοποίησης, θα λειτουργήσει με προσωπικό ασφαλείας.

Διαβάστε ακόμα:

Κρήτη: Έπιασε τον ταμία απ’ το λαιμό για να τον πληρώσει

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε