Τετάρτη, 8 Μαΐ
24oC Αθήνα

Κρήτη: Τον έπιασαν με ένα κιλό κακαΐνη αλλά… “δεν πουλάει ναρκωτικά”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Αυτό είπε στην πολύωρη απολογία του ο 38χρονος ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ, που παραμονή των Χριστουγέννων συνελήφθη στην περιοχή Λινοπεραμάτων, στο Ηράκλειο.

Τον έπιασαν μαζί με ένα συνομήλικό του, έναν άνεργο οικοδόμο…

Όπως διαβάζουμε στο CretaLive, ο 38χρονος προσπάθησε να πείσει ότι δεν εμπορεύεται ναρκωτικά και ότι ουσιαστικά τον “παγίδευσαν” σε υπόθεση διακίνησης.

Δεν έπεισε όμως και κρίθηκε χθες προσωρινά κρατούμενος…

Κατά την πολύωρη απολογία του φέρεται μάλιστα να ζήτησε από την ανακρίτρια να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του κινητού του τηλεφώνου, ισχυριζόμενος ότι τότε θα αποκαλυφθεί η αλήθεια και θα φανεί ότι δεν είχε ύποπτες επικοινωνίες.

Το ίδιο ζήτησε να γίνει και με το κινητό τηλέφωνο του 38χρονου συγκατηγορούμενου του, ο οποίος ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Οι Αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου πάντως, δεν τον έπιασαν τυχαία. Είχαν πληροφορίες ότι ο 38χρονος  εμπορεύεται μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών…

Τον εντόπισαν μαζί με το δεύτερο 38χρονο και πάνω του οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν δύο νάιλον συσκευασίες με ένα κιλό κοκαϊνης.

Επίσης, πάνω του είχε 650 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα ενώ σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν περίπου 11.000 ευρώ, μία ζυγαριά ακριβείας και ένα αντίγραφο γραμματίου είσπραξης χρημάτων από τράπεζα με αναγραφόμενο ποσό 25.000 ευρώ…

Διαβάστε ακόμα:
Χριστούγεννα με κοκαΐνη και… χειροπέδες!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε