Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Κρήτη: ”Τους μαχαίρωσα γιατί ήμουν μεθυσμένος – Δεν είμαι ρατσιστής”!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Πέντε νεαροί Ρεθυμνιώτες, εκ των οποίων οι δύο ανήλικοι, ηλικίας 17 ετών και 15 ετών, πίσω από την άγρια επίθεση σε Ινδούς εργάτες – Διαβάστε τι είπε στην απολογία του, ο 17χρονος…

Δύο ανήλικοι, 15 και 17 ετών, συγκαταλέγονται σύμφωνα με την αστυνομία στους δράστες της αιματηρής επίθεσης που είχε σημειωθεί στις αρχές Αυγούστου στο Σφακάκι Ρεθύμνου.

Πέντε νεαροί Ρεθυμνιώτες, εκ των οποίων οι δύο ανήλικοι, ηλικίας 17 ετών και 15 ετών, είχαν επιτεθεί σε πέντε μετανάστες από την Ινδία, ενώ εκείνοι περίμεναν το λεωφορείο για να μεταβούν στην εργασία τους. Ως βασικός κατηγορούμενος εμφανίζεται ένας 17χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, καθώς φέρεται να ήταν εκείνος που «τράβηξε» μαχαίρι και τραυμάτισε τους μετανάστες.

Σύμφωνα με το ”Έθνος”, oι υπόλοιποι νεαροί, ο 15χρονος, δύο 18χρονοι και ένας 19χρονος κατηγορούνται για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, επειδή χειροδίκησαν σε βάρος των Ινδών. Δικογραφία έχει σχηματιστεί και σε βάρος των γονιών των δύο ανήλικων.

Ο 17χρονος εμφανίστηκε μετανιωμένος για την πράξη του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι την αποδίδει στην κατάσταση μέθης στην οποία βρισκόταν, όπως ισχυρίζεται, και όχι σε ρατσιστικά κίνητρα. Υποστηρίζει ότι ο ένας από τους μετανάστες παρεμπόδισε σκοπίμως με την παρουσία του τη διέλευση του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε ο ίδιος και η παρέα του, και έτσι ακολούθησε η συμπλοκή.

Το χρονικό της άγριας επίθεσης
Tο πρωί της 9ης Αυγούστου, οι πέντε μετανάστες, οι οποίοι είναι νόμιμοι στη χώρα, περίμεναν το λεωφορείο για να πάνε στις δουλειές τους. Την ώρα της αναμονής πέρασε από το σημείο ένα αυτοκίνητο με πέντε νεαρά άτομα που επέστρεφαν από νυχτερινή διασκέδαση.

Στη θέα των αλλοδαπών, οι νεαροί επιβάτες τράβηξαν χειρόφρενο, κατέβηκαν από το αυτοκίνητο και άρχισαν να τους χτυπούν. Με μπουνιές επιτέθηκαν αρχικά σε έναν μετανάστη και όταν οι τέσσερις συμπατριώτες του μπήκαν στη μέση για να τον γλιτώσουν, δέχθηκαν επίσης επίθεση, ακόμα και με μαχαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στη σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Εύβοια: Η γυναίκα του κοιμόταν και εκείνος υπέφερε στα χέρια των ληστών!

Ρέθυμνο: Ο πατέρας χάλασε το γαμήλιο γλέντι των παιδιών του!

Κρήτη: Ανήλικος σταμάτησε και πυροβόλησε στο σπίτι 35χρονης!

Βόλος:Συνταξιούχος ταξιτζής, πλήρωσε με τη ζωή του, την έλλειψη γιατρών!

Σάμος:Το δυστύχημα που βύθισε στο πένθος το νησί-”Εσβησε” πολύτεκνος πατέρας!

Ρόδος: Πλήρωσε πολύ ακριβά τους φόβους της για τις τράπεζες…

Αχαϊα: Εκβιάζουν τον ερωτικό τους παρτενέρ, με ροζ φωτογραφίες!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε