Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Κρήτη: Τους πήραν με τα αυγά στην παρέλαση – Δείτε το βίντεο!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Πολίτες κινήθηκαν απειλητικά προς τους βουλευτές, σε μια παρέλαση που όμοιά της, δεν έχει ξαναγίνει στο Ηράκλειο…

Την πλάτη γύρισαν οι μαθητές στους επισήμους φτάνοντας στην εξέδρα κατά τη σημερινή μαθητική παρέλαση στη Ν. Αλικαρνασό!

Σύμφωνα με το cretalive.gr, μόλις έφτασε η παρέλαση στην εξέδρα, τα τύμπανα “σίγησαν” επιδεικτικά ενώ ακολούθως, οι μαθητές γύρισαν την πλάτη στους βουλευτές κκ Μ. Στρατάκη και Μ. Κεφαλογιάννη και οι παραστάτες δεν χαιρέτισαν!

Όπως γίνεται αντιληπτό, επικράτησε μεγάλη αμηχανία ενώ δύο πολίτες προσπάθησαν να προσεγγίσουν τους βουλευτές αλλά χωρίς αυτό να καταστεί εφικτό!

Μετά το τέλος της παρέλασης, πολίτες άρχισαν να πετούν αυγά προς την εξέδρα των επισήμων. Δείτε το βίντεο…

Aργότερα και παρουσία μόνο του Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ειρηναίου και των στρατιωτικών αρχών έγινε πορεία πολιτών που με συνθήματα και πανώ εξέφρασαν την αντίθεση τους στα οικονομικά μέτρα της Κυβέρνησης .

Δείτε στο βίντεο του CretaLive πρωτοφανείς εικόνες από το Ηράκλειο:

Επεισόδια και στο Λασίθι
Κατά τη διάρκεια της Παρέλασης στον Άγιο Νικόλαο δημιουργήθηκε κλίμα έντασης από παριστάμενους πολίτες προς τους επισήμους και εκπροσώπους του πολιτικού κόσμου με αποτέλεσμα ο κ. Όθωνας να αποχωρήσει πριν ολοκληρωθεί η παρέλαση. Οι αποδοκιμασίες αφορούσαν μόνο σε φραστικό επίπεδο.

Ο κ. Όθωνας παρέστη ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης στις εκδηλώσεις εορτασμού της επετείου της 28ης Οκτωβρίου στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου και όχι στο Ρέθυμνο όπως κάθε χρόνο λόγω της συμμετοχής του στην προετοιμασία της άφιξης του Πρωθυπουργού στο Συνέδριο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, που ξεκινάει σήμερα το μεσημέρι στο Καλό Χωριό Αγίου Νικολάου.

Διαβάστε εδώ τι έγινε στα Χανιά
   
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Διαβάστε εδώ, όλα όσα συμβαίνουν στη μαθητική παρέλαση της Αθήνας

Θεσσαλονίκη: Ένταση, συνθήματα, αλλά κανένας βουλευτής στη μαθητική παρέλαση!

Μπεγλίτης για το γιουχάρισμα: “Δε με ενδιαφέρει να τσαλακώσω το πολιτικό μου προφίλ”

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε