Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κρήτη: Βαρύ πένθος για τον Γιώργο – Τραγωδία μετά τη βάφτιση

Κρήτη: Βαρύ πένθος για τον Γιώργο – Τραγωδία μετά τη βάφτιση

Ο Γιώργος Ψαθογιαννάκης ανασύρθηκε νεκρός από χαράδρα στα Χανιά. Ο 28χρονος επέστρεφε από βάφτιση όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο…

Δίχως τέλος οι τραγωδίες στην άσφαλτο της Κρήτης. Νεκρός άνδρας που επέστρεφε από βάφτιση. Θρήνος για τον Γιώργο Ψαθογιαννάκη.

Χθες συγκλονισε το θανατηφόρο τροχαίο στον επαρχιακό δρόμο από Σίσι για Μίλατο στο Λασίθι στο οποίο βρήκε τον θάνατο ένας άνδρας από την Πολωνία. Λίγο αργότερα, μία νέα τραγωδία έρχεται να μεγαλώσει τη λίστα των θυμάτων από τα τροχαία.

Είχε πάει σε βάφτιση

Ο 28χρονος είχε πάει σε βάφτιση στο Στόμιο, στο Έλος, όμως φεύγοντας με το μπορντώ opel του, τα ίχνη του χάθηκαν. 

Συγγενικά του πρόσωπα, δίνοντας περιγραφή του, απηύθυναν εκκλήσεις προς όποιον μπορεί να τον είχε δει, να ενημερώσει την οικογένειά του.

Η μακάβρια αποκάλυψη όμως έγινε χθες το βράδυ, όταν ο άτυχος άνδρας ανασύρθηκε, ήδη από ώρες νεκρός.

Το πένθος είναι βαρύ για την οικογένεια αλλά και τους φίλους του Γιώργου, που δεν μπορούν να πιστέψουν πως έγινε το κακό.

Βουτιά σε χαράδρα…

Ο 28χρονος βρέθηκε νεκρός σε χαράδρα που ξεπερνά τα 25 μέτρα σε περιοχή της Κισσάμου στα Χανιά. Η τραγωδία σημειώθηκε συγκεκριμένα στη θέση Βάθης – Κεφάλι.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώθηκε από το ΕΚΑΒ στις 20.15 μ.μ ότι χρειάζεται βοήθεια προκειμένου να ανασυρθεί από τη χαράδρα το πτώμα ενός άνδρα.

Στο σημείο επιχείρησαν πυροσβέστες από την Κάντανο και την Κίσσαμο όπου λίγη ώρα αργότερα ανέσυραν τη σορό του άνδρα.

Το μεσημέρι η κηδεία του Γιώργου

Συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί θα πουν σήμερα το τελευταίο “αντίο” στις 14.00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο χωριό Χορδάκι στο Ακρωτήρι Χανίων.

πηγή: cretalive, cretapost, ekriti

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις