Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Κρήτη: Βρήκαν τον δράστη της μεγαλύτερης διάρρηξης των τελευταίων ετών!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Βρέθηκε τελικά ο δράστης που στις 22 Μαρτίου στην περιοχή του Κατσαμπά Ηρακλείου είχε αρπάξει 71.180 ευρώ και 1.000 δολάρια καθώς και πλήθος κοσμημάτων απροσδιόριστης αξίας! 

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες διαρρήξεις σπιτιών των τελευταίων χρόνων που σημειώθηκαν στην οικία γνωστής οικογένειας Ηρακλειωτών στην περιοχή.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, η υπόθεση κλοπής εξιχνιάστηκε χθες από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου όπου στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι δράστης της κλοπής είναι ένας 31χρονος ο οποίος ωστόσο δεν συνελήφθη, λόγω παρέλευσης των ορίων του αυτοφώρου. Υπενθυμίζεται ότι οι ιδιοκτήτες , είχαν βγάλει τα χρήματά τους από την Τράπεζα και τα είχαν φυλάξει στο σπίτι.

Όπως κατήγγειλε τότε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου ο 73χρονος ιδιοκτήτης, από την 19:20 ώρα της 22-03-2012 έως την 00:15 ώρα της Πέμπτης 22 Μαρτίου οι δράστες μπήκαν μέσα στο σπίτι και αφαίρεσαν πλήθος κοσμημάτων απροσδιόριστης αξίας καθώς και το χρηματικό ποσό των 52.680 ευρώ!  Όμως δεν σταμάτησαν μόνο εκεί…

Προφανώς γνώριζαν ότι στο σπίτι υπήρχαν και άλλα χρήματα και έτσι στη συνέχεια παραβίασαν εντοιχισμένο χρηματοκιβώτιο και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του, το χρηματικό ποσό 18.500 ευρώ, το χρηματικό ποσό των χιλίων 1000 δολαρίων ΗΠΑ, λίρες και κοσμήματα αξίας πέντε χιλιάδων (5000) ευρώ περίπου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Ηράκλειο: Κατάρες, θρήνος και φόβοι για βεντέτα -Σήμερα οι κηδείες των θυμάτων!

Αχαϊα:Η ανήλικη κόρη στο μπαλκόνι και η μάνα με πελάτες στο υπνοδωμάτιο!

Εύβοια: Όταν άκουσε τα βογγητά πλησίασε και… έπαθε εγκεφαλικό!

Όλυμπος: Παντρεύτηκαν στα 2.803 μέτρα – Δείτε φωτογραφίες!

Μακεδονία: Οι ληστές με τα καλάσνικοφ και η διάψευση της Χρυσής Αυγής!

Θεσσαλονίκη: Ιεροδιάκονος πήγε για ψώνια με όπλα, αμπούλες και χειροπέδες!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε