Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Κρήτη: Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονική επίθεση στον φοιτητή!

Κρήτη: Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονική επίθεση στον φοιτητή!

Συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών του Ρεθύμνου για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ατόμων, που εμπλέκονται στην υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού του 30χρονου, που έγινε το προηγούμενο διάστημα στο Ρέθυμνο.

Όπως είχε γίνει γνωστό μέχρι τώρα, για την υπόθεση συνελήφθησαν τις προηγούμενες ημέρες δύο Ρεθυμνιώτες, οι οποίοι οδηγήθηκαν ενώπιον των εισαγγελικών αρχών, αλλά στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Σύμφωνα όμως με τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους οι αρχές, φαίνεται ότι στην υπόθεση ναι μεν εμπλέκονται τρεις άνδρες, όπως είχε διαπιστωθεί από την αρχή, όχι όμως ντόπιοι, αλλά αλλοδαποί. Η αστυνομία ερευνά πλέον το ενδεχόμενο δράστες του ξυλοδαρμού να είναι τρεις άνδρες από τη Γαλλία, οι οποίοι μάλιστα βρίσκονται πλέον στη χώρα τους.

Όπως διαπιστώθηκε οι αλλοδαποί είχαν πάει στην Κρήτη στις 9 Οκτωβρίου και αναχώρησαν στις 16 του ίδιου μήνα. Τώρα έχουν ξεκινήσει όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες, προκειμένου να ενημερωθούν οι αστυνομικές αρχές εκεί και η υπόθεση να διαλευκανθεί πλήρως.

Πηγή: CretaPost

 

Κρήτη Τελευταίες ειδήσεις