Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Συλλήψεις για ναρκωτικά στο Ηράκλειο

Συλλήψεις για ναρκωτικά στο Ηράκλειο

Για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών συνελήφθησαν, στο Ηράκλειο, δύο Έλληνες, 31 και 46 ετών. Συγκεκριμένα, βρέθηκαν στην κατοχή τους περισσότερα από 28 γραμμάρια ηρωίνης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και χρήματα. Επιπλέον, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών συνελήφθησαν ακόμη τέσσερα άτομα, ηλικίας 28, 38, 41 και 49 ετών.

Κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, μετά την αξιοποίηση στοιχείων, διαπιστώθηκε ότι χθες το πρωί, ο 31χρονος συναντήθηκε αρχικά με τον 28χρονο και τον 49χρονο, τους οποίους προμήθευσε με ποσότητα ηρωίνης. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο 46χρονος συναντήθηκε με τον 41χρονο και τον 38χρονο τους οποίους, επίσης, προμήθευσε με ηρωίνη.

Στην κατοχή του 31χρονου και τους 46χρονου συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 11 αυτοσχέδιες συσκευασίες με 4,58 γραμμάρια, το χρηματικό ποσό των 94 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα. Ακολούθησε έρευνα στα σπίτια τους, όπου βρέθηκαν 23,55 γραμμάρια ηρωίνης, 8,9 γραμμάρια κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά με υπολείμματα ηρωίνης στην επιφάνειά της, επτά ναρκωτικά χάπια, μεταλλικό γουδί και ψαλίδι τα οποία έφεραν υπολείμματα ηρωίνης στην επιφάνειά τους, καθώς και πλήθος από νάιλον τμήματα, το χρηματικό ποσό των 2.280 ευρώ, πλαστό χαρτονόμισμα των 10 ευρώ και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Την προανάκριση κάνει το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κρήτη Τελευταίες ειδήσεις