Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Τα Χανιά έχουν το δικό τους… “Survivor” και το παρουσιάζει ο Πάνος Αργιανίδης! [pics, vids]

Τα Χανιά έχουν το δικό τους… “Survivor” και το παρουσιάζει ο Πάνος Αργιανίδης! [pics, vids]
ΦΩΤΟ από το FlashNews

Μέσα σε περιφραγμένο χώρο ξενοδοείου δημιουργήθηκε ένας πραγματικός στίβος μάχης, τον οποίο με πολύ….ιδρώτα δοκίμασαν γνωστοί Χανιώτες, ξεκινώντας τους αγώνες τους “Survivor game”.

Πάζλ, στόχος με επιλογή σφεντόνας ή μπαλάκι, δοκός ισορροπίας, έρπινγκ 4 μέτρα αλλά και κρίκοι, εμπόδια, πύργος βάρους, κρατούν την αδρεναλίνη ψηλά στους συμμετέχοντες. Σύνολο 12 δοκιμασίες σε 330 μέτρα στίβου μάχης.

 

Τα αγωνίσματα ήταν αρκετά απαιτητικά με αποτέλεσμα να μην λείψουν τα πειράγματα και το χιούμορ από τους θεατές και τους φίλους που παρακολουθούσαν την προσπάθεια των γνωστών Χανιωτών. Η δική τους συμμετοχή ήταν συμβολική και για καλό σκοπό, την ενίσχυση του πολιτιστικού και αθλητικού συλλόγου “Κυττάρο Χαλέπας”.

Τη δική του ξεχωριστή πινελιά έδωσε ο γνωστός παίκτης του Survivor, Πάνος Αργιανίδης ο οποίος παρουσίαζε τον αγώνα.

Όλοι όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή για τη διεκδίκηση των επάθλων, πήραν σήμερα μια γεύση από τον στίβο μάχης και τη δυσκολία που αυτός έχει. Το αγώνισμα είναι ατομικό και κάθε αθλητής τρέχει μόνος ενάντια στο χρονόμετρο. Οι καλύτεροι χρόνοι των 4 ημερών που θα διαρκέσουν οι αγώνες, μπαίνουν στην λίστα με τα δώρα.

Πηγή: FlashNews

 

Κρήτη Τελευταίες ειδήσεις