Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Κρήτη:”Έχουμε χάσει τον ύπνο μας στην ΔΗΜ.ΑΡ.,με τα νέα μέτρα” – Δείτε βίντεο!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. Σπύρος Λυκούδης μίλησε για όλους και για όλα. Για τα επώδυνα μέτρα, για την τρόικα, για τον Ηρακλειώτη Γιάννη Μιχελογιαννάκη, τους “αντάρτες” και την κυβέρνηση.

Μία αποκαλυπτική συνάντευξη παραχώρησε στο cretalive.gr, ο γραμματέας της ΚΕ της ΔΗΜ.ΑΡ και βουλευτής επικρατείας Σπύρος Λυκούδης. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο βουλευτής Επικρατείας της ΔΗΜΑΡ: “Η στάση της τρόικας είναι ανελαστική, κι αυτό πρέπει να αλλάξει. Πρέπει να σκεφτεί ότι επιβαρύνει μία ήδη γονατισμένη κοινωνία”.

Αναφορικά με την εφαρμογή των επώδυνων μέτρων ανέφερε με νόημα: “Χάσαμε τον ύπνο μας, τα μέτρα είναι εφιαλτικά. Το πιο οδυνηρό είναι ότι καλούνται να σηκώσουν στους ώμους τους όλο το βάρος τα ασθενέστερα κοινωνικά στρώματα”.

Ο Σπύρος Λυκούδης πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση πρέπει να πάει καλά και ότι αυτό είναι ευχή όλων, καθώς όπως είπε “Άλλο πρόγραμμα δεν υπάρχει στην παρούσα φάση”.Όσον αφορά δε τον Γιάννη Μιχελογιαννάκη και τους “αντάρτες” ο γραμματέας της ΚΕ της ΔΗΜΑΡ σημείωσε ότι ο Ηρακλειώτης βουλευτής “δεν πρωτοτυπεί” και τον κάλεσε να δείξει τον άλλον δρόμο και να προτείνει εναλλακτικά μέτρα.

“Ενιαία θα αποφασίσουμε. Δεν τίθεται ζήτημα κομματικής πειθαρχίας. Αν υπάρξει διαφοροποίηση, το θέμα είναι πώς αυτοί που θα κρατήσουν άλλη στάση, θα πορευτούν,στη συνέχεια, στο κόμμα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στη σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Πάτρα:Οφειλέτης πήρε αγκαλιά τον διευθυντή της ΔΕΗ,για να πέσουν στο κενό!

Πως θα επιστραφεί ο φόρος για το πετρέλαιο θέρμανσης – Ποιοι δικαιούνται από 180 έως 910€

Δωρεάν γιατροί και πάλι για τον ΕΟΠΥΥ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε