Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Κρήτη:Φωτιές…βεντέτας -Έκαψαν μεζονέτες και ζωντάνεψαν εφιάλτες!

Φωτογραφία από το σημείο - ΦΩΤΟ prismanews.gr
Φωτογραφία από το σημείο - ΦΩΤΟ prismanews.gr

Οι δυο μεζονέτες ανήκουν στην οικογένεια του δράστη του διπλού φονικού στον Προφήτη Ηλία, που τον περασμένο Ιούνιο είχε συγκλονίσει τη χώρα…

Οι εφιαλτικές μνήμες από το μακελειό στον Προφήτη Ηλία ξύπνησαν με ένα νέο περιστατικό που αναστάτωσε ξανά το χωριό. Τα ξημερώματα άγνωστοι δράστες αφού περιέλουσαν με βενζίνη δυο μεζονέτες οι οποίες ανήκουν στην οικογένεια του δράστη του διπλού φονικού έβαλαν φωτιά με τα οικήματα να γίνονται παρανάλωμα του πυρός. 

Σύμφωνα με το prismanews.gr, τα δυο σπίτια είχαν απο καιρό εκκενωθεί αφού μέλη της οικογένειας έχουν εγκαταλείψει το χωριό μετά από τη ματωμένη νύχτα του καλοκαιριού.

Η φωτιά ξέσπασε στις 03.00 τα ξημερώματα και στο σημείο έσπευσαν 3 οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με οκτω άνδρες δίνοντας πραγματική μάχη για να θέσουν υπό έλεγχο τις φλόγες που όπως λένε οι ίδιες πηγές δεν άφησαν τίποτα όρθιο με την καταστροφή να χαρακτηρίζεται ολοκληρωτική.

Στο χωριό βρίσκονται και ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας που βρίσκονται επι ποδός σε μια προσπάθεια να διατηρηθεί ηρεμία στο χωριό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Πάτρα:Άρπαξε τα ανήλικα παιδιά από τη μητέρα τους και εξαφανίστηκε!

Πάτρα: Κλέφτες και αστυνόμοι σε πολυκατοικία – Ληστεία,κυνήγι και συλλήψεις!

Γιάννενα: ”Φοιτήτριες κάνουν στοματικό σεξ στις τουαλέτες για ένα ποτό”!
 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε