Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Κρήτη:Κόλλησε στο τελωνείο, το όνειρο ομογενούς για γάμο στα Χανιά!

ΦΩΤΟ από flashnews.gr
ΦΩΤΟ από flashnews.gr

Ονειρεύονταν ένα όμορφο γάμο στη Κρήτη όμως υπολόγιζε χωρίς το… τελωνείο. Πρόκειται για μια καταγγελία ομογενούς από την Αμερική..

που επικοινώνησε με το flashnews.gr για να δείξει πώς η γραφειοκρατία, όπως αναφέρει, “καίει τις εναπομείναντες γέφυρες που οι Έλληνες έχουν με τον υπόλοιπο κόσμο”.

Η νεαρή κοπέλα από τη Νέα Υόρκη πρόκειται να παντρευτεί στις 26 Αυγούστου με τον αγαπημένο της στην Κρήτη, πραγματοποιώντας το όνειρό της. Έστειλε λοιπόν μέσω ιδιωτικής εταιρείας courrier 500 προσκλήσεις με προορισμό την οικογένεια της, στη Κρήτη. Όμως το πακέτο με τις προσκλήσεις “κόλλησε” στο τελωνείο καθώς της ζητήθηκαν επιπλέον  290 ευρώ.

Η νεαρή επικοινώνησε με τις αρχές επιχειρώντας να κατανοήσει γιατί απαιτούνται τόσα χρήματα για προσκλήσεις, ενημέρωσε ότι το πακέτο δεν έχει κάποιο προϊόν ή αντικείμενο για πώληση αλλά δέχτηκε ειρωνικά σχόλια από τους τελωνειακούς.

Στις περιπτώσεις που δεν έχει πληρωθεί ο δασμός όπως ενημέρωσε το flashnews.gr, η εταιρεία courrier, το πακέτο κρατείται στο αεροδρόμιο του Ελ. Βενιζέλος ενώ η αποστολέας επιβαρύνεται με τα έξοδα για την αποθήκευσή του. Η νεαρή λοιπόν, που προφανώς δεν γνώριζε ότι οι προσκλήσεις του γάμου της “χάνονταν” στη διαδρομή, τα έβαλε με το ελληνικό κράτος και τους “κλέφτες της γραφειοκρατίας” όπως αναφέρει.

“Θα φέρω δουλειά στην Ελλάδα κάνοντας τον γάμο μου στη Κρήτη, όμως τώρα δεν έχω ούτε προσκλήσεις” τονίζει απογοητευμένη η νεαρή κοπέλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Συνεχής ενημέρωση για τη μεγάλη φωτιά στην Αχαϊα

Κρήτη: Η Χρυσή Αυγή βγάζει παράνομους μετανάστες από σπίτια

Φθιώτιδα: Ο γιος απέτρεψε την αυτοκτονία του πατέρα του!

Κρήτη:Ζητούν 450.000€ από την πυροσβεστική, για τον θάνατο της μητέρας τους!

Φθιώτιδα: Το σχέδιο του Απόστολου Γκλέτσου για τους ελαιοπαραγωγούς – Δείτε το βίντεο!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε