Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Κρήτη:Κομμένα πια τα δανεικά…-Η θεία απ’το Σικάγο τα θέλει πίσω!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Άνω-κάτω έχει κάνει μία πολυμελή οικογένεια βιοπαλαιστών από το Ηράκλειο η θεία από την Αμερική – Πανικός κατά τη διάρκεια της δίκης με μούντζες, ύβρεις και ειρωνείες…

Για ένα ποσό περίπου 1.500 ευρώ, χθες (22-11-2011) επικράτησε αλαλούμ στα δικαστήρια όπου συγγενείς στράφηκαν εναντίον συγγενών με το κλίμα να μυρίζει… μπαρούτι.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, όλοι όσοι βρέθηκαν έξω από την δικαστική αίθουσα, έμειναν έκπληκτοι παρακολουθώντας τις σκηνές απείρου κάλλους που εκτυλίχτηκαν. Μέλη της μίας πλευράς είχαν κυκλώσει μία μαυροντυμένη ηλικιωμένη, την οποία «στόλιζαν» με μούντζες, ύβρεις και ειρωνείες.

Χρειάστηκε να επέμβει ο αστυνομικός που είχε υπηρεσία και να ζητήσει από την ηλικιωμένη να φύγει το συντομότερο δυνατόν από το κτίριο ώστε να εκτονωθεί η ένταση. Νομικοί κύκλοι αναφέρουν ότι η ενδοοικογενειακή διαμάχη έχει να κάνει με μια διαφορά περίπου 1.500 ευρώ που διεκδικεί με αγωγή μέλος της οικογένειας που διαμένει εδώ και χρόνια στην Αμερική.

Η τελευταία φέρεται κατά καιρούς να βοηθούσε οικονομικά τα αδέρφια της στην Κρήτη, τα οποία πράγματι είναι βιοπαλαιστές και έχουν ανάγκη. Το σκηνικό άλλαξε, όμως, όταν ένιωσε ότι επιχειρούν – όπως υποστηρίζεται από την πλευρά της – να την «ρίξουν» στα περιουσιακά.

Το γεγονός αυτό την πείσμωσε, θεωρώντας ότι δεν έχουν εκτιμήσει την προσφορά της και έτσι έκανε αγωγή με την οποία ζητά πίσω χρήματα που τους είχε δώσει πριν από περίπου δέκα χρόνια.

Από την άλλη πλευρά υποστηρίζουν ότι τα χρήματα αυτά τους είχαν δοθεί ως δώρο από τη θεία και σε καμία περίπτωση δεν ήταν δανεικά. Μάλιστα θεωρούν ότι το όλο θέμα είναι πλέον ζήτημα τιμής για τους ίδιους.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε