Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Κρήτη:Live your myth in Greece -Άφησαν Ρώσους τουρίστες να ξεροσταλιάζουν!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Την κατάλληλη στιγμή για… να εκθέσει τη χώρα, βρήκε το μεικτό κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. του ΣΔΟΕ και του ΙΚΑ που έκανε έλεγχο στα τουριστικά λεωφορεία, στο αεροδρόμιο Ηρακλείου.

Τη στιγμή που Ρώσοι τουρίστες που κατέφθασαν με δύο πτήσεις στο Ηράκλειο ετοιμάζονταν να επιβιβαστούν στα λεωφορεία που θα τους μετέφεραν, την εμφάνισή του έκανε μεικτό κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ., του ΣΔΟΕ και του ΙΚΑ με σκοπό να διενεργήσει έλεγχο.

Τί κι αν οι τουρίστες ήθελαν απλώς να μπουν στο λεωφορείο και να ξεκινήσουν τις διακοπές τους; Το κλιμάκιο τους ανάγκασε να μείνουν έξω από το λεωφορείο έως ότου ολοκληρωθεί ο έλεγχος στον οδηγό και στο λεωφορείο. Το χειρότερο όλων; Μεταξύ των Ρώσων τουριστών είναι και ένα group δημοσιογράφων, οι οποίοι άρχισαν να “τραβάνε” εικόνες από τα όσα συνέβαιναν οι οποίες προφανώς θα καταλήξουν στη δημοσιότητα, όταν επιστρέψουν στη χώρα τους.

Για τα πρακτικά. ο έλεγχος στο ένα εκ των δύο λεωφορείων διήρκησε ούτε λίγο ούτε πολύ μία ώρα. Σύμφωνα με το cretalive.gr, το κλιμάκιο κατόπιν εξονυχιστικού ελέγχου βεβαίωσε πρόστιμο για “βαθμονόμηση ταχογράφου”, διαδικασία που όπως είπαν, ο οδηγός όφειλε να γνωρίζει και να έχει κάνει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Σαντορίνη:Θάνατος στην καλντέρα – Τραγωδία στον δρόμο για το λιμάνι!

Ρόδος:Κατακρεούργησαν γυναίκα στο σπίτι της-Την βρήκε νεκρή συγγενής της!

Θεσσαλονίκη: Ληστές με όπλα και μαχαίρια σε γειτονιές και δρόμους!

Αχαϊα:Η κίνηση…ματ που έκανε εστιάτορας για να αυξήσει την πελατεία του!

Εύβοια: Πάλεψε με τον ληστή που κακοποιούσε τη μάνα του!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε