Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Κρήτη:Στα άδυτα της μαφίας – Μπλεγμένες γνωστές οικογένειες και αστυνομικοί!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η επιχείρηση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και για την ώρα έχουν γίνει 16 συλλήψεις και 10 προσαγωγές – Το κύκλωμα διακινούσε όπλα και ναρκωτικά…

Πολύ καιρό όπως φαίνεται, θα κρατήσει η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε όλη την Κρήτη, εναντίον μεγάλου κυκλώματος ναρκωτικών που έβγαλε…λαβράκι! Ήδη έχουν συλληφθεί 16 άτομα (μεταξύ των οποίων και τρεις αλλοδαποί) από μεγάλες και γνωστές οικογένειες της Κρήτης, ενώ στο “μικροσκόπιο” μπαίνουν και αστυνομικοί – ένας από το Ηράκλειο και δύο από το Λασίθι.

O ένας φέρεται να είναι ανώτερος αξιωματικός και υπηρετεί στο Λασίθι, ενώ εκ των δύο από το Ηράκλειο, ο ένας υπηρετεί σε αστυνομικό τμήμα της περιφέρειας. Για την εμπλοκή αστυνομικών, στην Κρήτη βρίσκεται στο νησί κλιμάκιο του τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν γίνει ακόμη δέκα προσαγωγές. Δείτε στο επόμενο βίντεο, τι λένε δικηγόροι ατόμων που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση…

Το χρονικό της επιχείρησης και τα πρώτα στοιχεία
Την υπόθεση αυτή “δούλευαν” εδώ και καιρό οι αρχές, μετά από στοιχεία που προέκυψαν στις αρχές του καλοκαιριού, σε χασισοφυτείες στο ορεινό Ρέθυμνο, είτε από το ελικόπτερο είτε από τις επίγειες αστυνομικές δυνάμεις, ενώ ρόλο έπαιξε και η χασισοφυτεία που είχε εντοπιστεί στο Αστρίτσι. Αξιοποιώντας τα στοιχεία που βρέθηκαν σε φυτείες, οι αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τους δράστες και κατόπιν από τις τηλεφωνικές επικοινωνίες έφθασαν στα 14 άτομα.

Πρόκειται για δύο συμμορίες, ουσιαστικά, με περίπου 20 μέλη που συνεργάζονταν και δραστηριοποιούνταν σε Λασίθι, Ηράκλειο και Ρέθυμνο, καλλιεργώντας και διακινώντας χασίς, ενώ φέρονται να εμπλέκονται και σε ζωοκλοπές αλλά και υποθέσεις διακίνησης όπλων. Στη συμμορία ανήκουν και οι χασισοκαλλιεργητές από το Καστέλλι που, πριν δύο περίπου μήνες, είχαν πιαστεί … επί τω έργω!

Η επιχείρηση συντονίζεται από την αστυνομική διεύθυνση Λασιθίου, όπου και θα διαβιβαστεί η δικογραφία όταν ολοκληρωθεί, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Νεάπολης. Παράλληλα, στο Ηράκλειο βρίσκεται και ο Εισαγγελέας Εφετών, Ν.Μαρκάκης.
ΦΩΤΟ από cretalive.gr
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί εμπλέκονται πάνω από 40 άτομα ενώ οι έρευνες συνεχίζονται. Το μεσημέρι είναι πολύ πιθανό να γίνουν και επίσημες ανακοινώσεις από την Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου.

Μεταξύ άλλων, στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν 800 φυσίγγια τα οποία και κατασχέθηκαν, 20.000 ευρώ,μία ζυγαριά ακριβείας και άλλα πειστήρια εμπορίας ναρκωτικών ουσιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Αχαϊα:Το συγκινητικό γκράφιτι για τον μικρό Πάνο, στο σημείο που ”έσβησε”!

Ηλεία: Οι διαρρήκτες έπιασαν δουλειά, την ώρα της κηδείας!

Κομοτηνή:Ανάληψη ευθύνης για τα γκαζάκια στην Περιφέρεια,με επίθεση στην Χρ.Αυγή!


Αργολίδα:Εξουδετέρωσαν τον συνεγερμό και άδεισαν το χρηματοκιβώτιο!

Φθιώτιδα: Ο πελάτης επέστρεψε ως διαρρήκτης αλλά ατύχησε!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε