Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Κρήτη:Συνεχίζεται το δράμα του μωρού που ”βούτηξε” στη θάλασσα με την άνεργη μητέρα του!

ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Μόνος και στο νοσοκομείο ο 2,5 ετών Όσκαρ, που σώθηκε από βέβαιο πνιγμό…

Ο μικρός Όσκαρ είναι ένα από τα χιλιάδες παιδιά που προσπαθούν μέσα από τα τεράστια και γεμάτα απορία μάτια τους να καταλάβουν τι έχει συμβεί τους τελευταίους μήνες στην Ελλάδα!

Όμως είναι μικρός και ξένος και δεν πολυκαταλαβαίνει απ’αυτά. Ούτε πως βρέθηκε χωρίς πατέρα και στοργή, ούτε πως η μάνα του τον πήρε αγκαλιά και βούτηξαν στα παγωμένα νερά της Αλικαρνασσού, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, όταν η μητέρα του, μέσα στην τρέλα της και την απόγνωσή της έψαχνε λύση και λύτρωση… στον πάτο της θάλασσας (διαβάστε το σχετικό άρθρο)

Ο ξανθός μπόμπιρας από την Πολωνία δεν έχει χρόνο γι’αυτά! Αναζητά τη μητέρα του στην παιδιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ που νοσηελύεται λίγα τετράγωνα παραπέρα στην Ψυχιατρική Κλινική. Κάτω από άλλες συνθήκες, όταν ένα θέμα παίρνει μεγάλες δημοσιογραφικές διαστάσεις, το παιδί “κατακλύζεται” από δώρα και τσάντες από ευαισθητοποιημένους πολίτες, που δείχνουν με αυτό τον τρόπο την αλληλεγγύη τους.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, γνωστός Ηρακλειώτης, που με δυο τσάντες δώρα βρέθηκε προχθές στο νοσοκομείο δεν είδε ούτε ένα… κουλούρι να γεμίζει το στομάχι του παιδιού. Ο Όσκαρ έτρωγε μόνο σοκολάτες, καθώς το ισχυρό σοκ είχε σφίξει το στομαχάκι του και το είχε κάνει κόμπο.

Ευτυχώς, τουλάχιστον, που ο Αρχιεπίσκοπος Ειρηναίος είχε ευαισθητοποιηθεί και είχε στείλει δύο εθελοντές για να αγκαλιάσουν το μικρό Πολωνό που έπαιζε ανέμελα αλλά όχι για πολύ. Μετά τις 21.00 το βράδυ που έφευγαν οι γυναίκες που είχε στείλει ο Αρχιεπίσκοπος, δεν έπεφτε σκοτάδι μόνο στο δωμάτιο της Παιδιατρικής αλλά και στην ψυχή του μικρού…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε