Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Ξάνθη: Έδειραν μετανάστη που έκανε ωτοστόπ

Ξάνθη: Έδειραν μετανάστη που έκανε ωτοστόπ

Άγνωστοι τον ξυλοκόπησαν με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με κάταγμα στο νοσοκομείο.

Στο Νοσοκομείο της Ξάνθης νοσηλεύτηκε την προηγούμενη εβδομάδα μετανάστης που δέχθηκε επίθεση κάνοντας ωτοστόπ προς την Αθήνα, σύμφωνα με πληροφορίες του XanthiPress.gr

Ο άνδρας που είχε κάταγμα στο πόδι και διακομίστηκε στην Ορθοπεδική κλινική, είχε έρθει στην Κομοτηνή με τις πρώτες παρτίδες των παράνομων μεταναστών που μεταφέρθηκαν, αλλά στην πορεία διαπιστώθηκε ότι διαθέτει νόμιμα έγγραφα και αφέθηκε ελεύθερος.

Λόγω έλλειψης χρημάτων, ανέφερε, ότι ξεκίνησε να επιστρέψει στην Αθήνα με ωτοστοπ και ξεκίνησε από την Κομοτηνή με τα πόδια. Αφού έφτασε στο ύψος της Ξάνθης επί της Εγνατίας Οδού, χωρίς να έχει σταματήσει κάποιος οδηγός, τον συνάντησαν άγνωστοι άνδρες οι οποίοι τον ξυλοκόπησαν και τον άφησαν επιτόπου, τραυματισμένο στο πόδι.

Διερχόμενοι ειδοποίησαν ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε για τρεις μέρες στην Ορθοπεδική Κλινική πριν πάρει εξιτήριο.

Οι ασθενείς που ήταν στο ίδιο δωμάτιο και το προσωπικό της Κλινικής, συγκέντρωσαν χρήματα για να επιστρέψει στην Αθήνα, όπου εργάζεται.

Διαβάστε επίσης: 54 παράνομες συντάξεις με εικονικά ένσημα στη Θράκη!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε