Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ξάνθη: Κατεστραμμένος μετασχηματιστής άφησε την πόλη στο σκοτάδι για 1 ώρα!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τα συνεργεία της ΔΕΗ εντόπισαν το πρόβλημα και πλέον το ρεύμα έχει επανέλθει – Διαβάστε την εικόνα που παρουσιάζει η πόλη από την κακοκαιρία…

Οι διακοπές ρεύματος ξεκίνησαν τα ξημερώματα και σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τις 07.00, το μεγαλύτερο μέρος της πόλης, δεν είχε ρεύμα. Οι έρευνες των συνεργείων της ΔΕΗ, έδειξαν ότι το πρόβλημα δημιουργήθηκε από έναν κατεστραμμένο μετασχηματιστή. Επισκευάστηκε και λίγο μετά τις 08.00 το ρεύμα στην πόλη επανήλθε.

Εν τω μεταξύ, η θερμοκρασία μέσα στην πόλη, φτάνει μέχρι και στους -6 βαθμούς Κελσίου, όμως είναι γεγονός ότι οι αρνητικές θερμοκρασίες που επικρατούν όλοι τη μέρα, στην Ξάνθη, δημιουργούν αίσθηση πολύ χαμηλότερης θερμοκρασίας.

Ο πάγος, που υπάρχει νερό ξεπερνά σε πάχος το 1 εκατοστό και σε αρκετά σημεία της πόλης της Ξάνθης οι υπηρεσίες του δήμου κλήθηκαν από πολίτες και από την Αστυνομία να ρίξουν αλάτι.

Η αστυνομία εξάλλου περιπολεί στην περιοχή της Εγνατίας Οδού (Κοπτερό) προκειμένου να διακόψει την κυκλοφορία μόλις οι άνεμοι ενταθούν περισσότερο.Η κατάσταση γίνεται πολύ επικίνδυνη στους δρόμους τις νυχτερινές ώρες που ο παγετός είναι έντονος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Στο έλεος του χιονιά όλη η χώρα – Κλειστοί δρόμοι από χιόνι και πάγο στην Αθήνα – Αργότερα θα ανοίξουν τα σχολεία στη βόρεια Ελλάδα

Θάσος: Έμειναν για 10 ώρες εγκλωβισμένοι στο πλοίο -Το ταξίδι της απόλυτης ταλαιπωρίας!

Κρήτη: Στην ”κατάψυξη” με δεμένα τα πλοία στα λιμάνια

Εύβοια: Το ‘στρωσε και μέσα στη Χαλκίδα – Δείτε φωτογραφίες!

Στερεά Ελλάδα: Κλειστά σχολεία και προβλήματα στους δρόμους!


Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε