Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ξάνθη: Μπήκαν στις καπναποθήκες και τον βρήκαν απανθρακωμένο – Έγκλημα ή δυστύχημα;

ΦΩΤΟ από thrakitoday.com
ΦΩΤΟ από thrakitoday.com

Το πτώμα βρέθηκε τα ξημερώματα και η περιοχή, όπως θα δείτε και στο βίντεο αποκλείστηκε – Η αστυνομία δεν μπορεί για την ώρα να αποκλείσει κανένα ενδεχόμενο….

Το ημιαπανθρακωμένο πτώμα ενός νεαρού άνδρα βρέθηκε τα ξημερώματα, στις εγκαταλελειμμένες καπναποθήκες που βρίσκονται κοντά στο ΚΤΕΛ της πόλης, επί της οδού Αναξάρχου.

Η Πυροσβεστική κλήθηκε λίγο μετά τις 02.00 τα ξημερώματα, για μικρής έκτασης πυρκαγιά που ξέσπασε στο σημείο, αντικρίζοντας ωστόσο τη σωρό του άτυχου άνδρα. Δίπλα στο πτώμα του νεαρού βρέθηκαν αλκοολούχα ποτά, ενώ ο ίδιος έφερε στο ένα από τα δύο χέρια του, ένα τατουάζ.

Η σωρός του νεαρού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση. Ακολούθως η Αστυνομία έκλεισε την περιοχή διεξάγοντας έρευνες για τον εντοπισμό στοιχείων γύρω από την υπόθεση, ενώ από τις πρώτες εκτιμήσεις δεν αποκλείεται να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με το thrakitoday.com, ο χώρος στον οποίο βρέθηκε το πτώμα χρησιμοποιείται συνήθως για την ανάπτυξη παραβατικών δράσεων. Δείτε το βίντεο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Πάρος: Η ανατροπή που αλλάζει τα δεδομένα για τον βιαστή της Μυρτούς!

Γρεβενά:Στο ίδιο κελί ο ”δράκος της Ξάνθης” με τον βιαστή της Πάρου!

Αχαϊα: Το… αγαπημένο εξοχικό των διαρρηκτών – Το χτύπησαν για 4η φορά!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε