Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Ξάνθη: Ρύζι, αλεύρι, όσπρια και κηπευτικά χωρίς μεσάζοντες – Video

Ξάνθη: Ρύζι, αλεύρι, όσπρια και κηπευτικά χωρίς μεσάζοντες – Video

Δέκα περίπου τόνοι αλεύρι και πέντε τόνοι ρύζι διανεμήθηκαν μεταξύ άλλων απευθείας από τους παραγωγούς στους καταναλωτές στην πόλη της Ξάνθης το πρωί της Κυριακής.

Όσπρια, κηπευτικά, ρύζι, πατάτες και αλεύρι σε συσκευασίες και σε προσιτές για τους καταναλωτές τιμές διανεμήθηκαν όπως γράφει το thrakitoday έξω από τον χώρο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου μετά από πρωτοβουλία της Κίνησης Ενεργών Πολιτών Ξάνθης και της Ομάδας Δράσης Ξάνθης του κινήματος “ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ”.

Οι καταναλωτές ανταποκρίθηκαν για ακόμη μια φορά θετικά και μαζικά στο κάλεσμα, δίνοντας δυναμικό παρών ζητώντας παράλληλα από τους διοργανωτές του όλου εγχειρήματος αυτό να συνεχιστεί δεδομένων και των δύσκολων οικονομικών συνθηκών.

Αυτή ήταν η τέταρτη διανομή που διοργανώνεται από την Κίνηση Ενεργών Πολιτών στην πόλη της Ξάνθης, ενώ κάτι ανάλογο προγραμματίζεται και για τις αρχές του νέου έτους.

Οι παραγωγοί στο σύνολό τους προέρχονταν από την περιοχή της Ξάνθης γεγονός που σχολιάστηκε ιδιαιτέρως θετικά από τους συμμετέχοντες.

Διαβάστε επίσης: Το χωριό με τις Porche και τις Ferrari – Πλαστά τιμολόγια έκαναν αγρότες… κροίσους!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε