Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ξάνθη: Σκοτώθηκε μετά από νυχτερινή διασκέδαση – Τα ίχνη της τραγωδίας στο δρόμο [pics, vid]

ΦΩΤΟ από xanthi2.gr
ΦΩΤΟ από xanthi2.gr

Σκληρές εικόνες στο σημείο του δυστυχήματος. Η άτυχη κοπέλα πήρε τηλέφωνο τους γονείς της και λίγο αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή…

Μια 23χρονη κοπέλα που αγνοείτο από χθες τα ξημερώματα βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της Κυριακής από την Αστυνομία της Ξάνθης στην Ε.Ο. Ξάνθης Καβάλας, στο ύψος του Πετροχωρίου. Η άτυχη κοπέλα κινείτο με κατεύθυνση την Καβάλα, τα ξημερώματα, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της. Το ασημί yaris, ξέφυγε από την πορεία του πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και μπήκε σε χωράφι με θάμνους και ελιές, ακολουθώντας τρελή πορεία. Μετά από διαδοχικές ανατροπές το ΙΧ κατέληξε δεκάδες μέτρα μακριά από το δρόμο ενώ οι πυροσβέστες και το προσωπικό του ΕΚΑΒ που κλήθηκαν από την Αστυνομία της Ξάνθης, ανέσυραν το πτώμα της άτυχης κοπέλας αρκετά μέτρα μακριά από το ΙΧ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η κοπέλα από τον Ακροπόταμο Καβάλας ήταν σε διασκέδαση σε club της Ξάνθης και ο θάνατος τη βρήκε στην επιστροφή. Οι δικοί της αναζητούσαν τα ίχνη της από τα ξημερώματα καθώς η τελευταία της επικοινωνία ήταν μετά τις 04.00. Το απόγευμα η εξαφάνισή της δηλώθηκε και στην Ξάνθη και λίγες ώρες αργότερα, αστυνομικός που συμμετείχε στις έρευνες διέκρινε τα σημάδια στο δρόμο και το ΙΧ.

Η περιοχή ήταν ιδιαίτερα δύσβατη, μέσα σε πυκνή βλάστηση και η οπτική επαφή με το ΙΧ ήταν σχεδόν αδύνατη από την Εθνική Οδό. Το τραγικό έργο της αναγνώρισης ανέλαβαν οι δικοί της που κλήθηκαν στη σημείο μετά τον εντοπισμό του πτώματός της.

Πηγή: xanthi2.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε