Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ξάνθη: Τον βρήκαν νεκρό μέσα στα αίματα…

Ξάνθη: Τον βρήκαν νεκρό μέσα στα αίματα…

Ένας ηλικιωμένος άνδρας που δεν είχε δώσει σημάδι ζωής για μέρες βρέθηκε τελικά νεκρός μέσα στο σπίτι του στην Ξάνθη, το βράδυ της Παρασκευής.

Αν και ο 79χρονος βρέθηκε μέσα σε ένα λουτρό αίματος ο θάνατός του απόδίδεται τελικά σε παθολογικά αίτια.

Ο ηλικιωμένος κατοικούσε μόνος του στην περιοχή των Πετρελαιαποθηκών στην Ξάνθη και δεν είχε δώσει σημάδια ζωής τις τελευταίες μέρες με αποτέλεσμα αυτό να κινήσει τις υποψίες των γειτόνων, οι οποίοι και κινητοποιήθηκαν με αποτέλεσμα να τον εντοπίσουν μέσα στο ίδιο του το σπίτι νεκρό.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία η οποία και κατέφτασε στο σημείο, ενώ τα αίματα μέσα στα οποία βρέθηκε ο ηλικιωμένος αρχικά κίνησαν υποψίες για εγκληματική ενέργεια.

Από την ιατροδικαστική εξέταση ωστόσο, αυτό αποκλείστηκε άμεσα καθώς όπως προέκυψε ο θάνατος του ηλικιωμένου οφείλεται σε παθολογικά αίτια όπως και η αιμορραγία του.

Παράλληλα από την αστυνομική έρευνα δεν διαπιστώθηκαν σημάδια εγκληματικής δράσης, ενώ μέσα στο σπίτι του 79χρόνου βρέθηκαν χρήματα αλλά και ένα όπλο το οποίο κατείχε νόμιμα ο ίδιος.

Μιλώντας στο ThrakiToday.com ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης κος Γιώργος Γκοδοσίδης εξηγεί πως η Αστυνομική έρευνα συνεχίζεται ώστε να διαπιστωθούν πλήρως οι συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε ο θάνατος του 79χρόνου.

Διαβάστε επίσης:

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του NewsIt

Εγκλωβισμένοι στην Ουγγαρία μαθητές από τη Λάρισα

80.000 ευρώ έκαναν “φτερά” από στρατόπεδο της Κοζάνης – Τα περίεργα της διάρρηξης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε