Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Ξάνθη: Χρωστούσαν τα τέλη κυκλοφορίας των 10 τελευταίων χρόνων!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Περιπτώσεις οφειλών δεκαετίας για την αποπληρωμή των τελών κυκλοφορίας τόσο επιβατηγών όσο και επαγγελματικών οχημάτων στην Π.Ε. Ξάνθης ήρθαν στο φως κατά τη διάρκεια της φετινής κατάθεσης πινακίδων.

Όπως επισημαίνει στο thrakitoday.com, ο διευθυντής του τμήματος αυτοκινήτων στη Δ.Ο.Υ. Ξάνθης κος Βέρτης «υπήρχαν πάρα πολλές περιπτώσεις ιδιοκτητών οχημάτων που δεν είχαν πληρώσει τα τέλη τους τα τελευταία δέκα χρόνια, και δεν ήταν μόνο μια περίπτωση αλλά αρκετές».

Ο ίδιος μάλιστα σημειώνει πως «υπήρχαν πολλά οχήματα που είχαν από δύο έως δέκα χρόνια απλήρωτα τέλη και ήδη ξεκινήσαμε την επεξεργασία αυτών των αυτοκινήτων και θα βεβαιωθούν τα ποσά και θα πιστωθεί ο ΑΦΜ τους με την υποχρέωση αυτή που έχουν προς την εφορία» εξηγώντας πως «είναι κάτι για το οποίος τους ενημερώνουμε κατά την κατάθεση των πινακίδων και δεν θα βρεθούν προ εκπλήξεων».

Συνολικά 2.440 οδηγοί οχημάτων κατέθεσαν τις πινακίδες τους στη Δ.Ο.Υ. Ξάνθης αριθμός ωστόσο που παρουσιάζεται μειωμένος κατά 10% συγκριτικά με την περσινή ακινησία που καταγράφηκε στην περιοχή. Την ίδια στιγμή καταγράφεται πτώση 10% στην αγορά οχημάτων στην Ξάνθη με τον πρόεδρο του Σωματείου Εμπόρων Αυτοκινήτων Ξάνθης κ. Γιάννης Αθανασιάδης να εξηγεί πως «συνολικά το 2012 πουλήθηκαν μόλις 220 οχήματα, ενώ το 2011 566 στην Ξάνθη. Την ίδια στιγμή πάν από 4.000 επιχειρήσεις στον κλάδο μας έχουν βάλει λουκέτο δημιουργώντας δεκάδες θέσεις ανεργίας. Η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Ηλεία:Σηκώθηκε από το κρεβάτι και βρήκε τον γιο του κρεμασμένο στο μπαλκόνι!

Ζάκυνθος: ”Την σκότωσα γιατί με αρνήθηκε μπροστά στη μάνα μου”!

Κρήτη: Χαροπαλεύουν δύο νεαροί μετά από καταδίωξη – Συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί!

Θεσσαλονίκη: Καραμπόλα 8 αυτοκινήτων και ενός φορτηγού μετά από τούνελ – Φωτό!

Αχαϊα: Τρομακτικό ξύπνημα για οδηγό νταλίκας – Σύγκρουση και καραμπόλα με αυτοκίνητα!

Καβάλα: Η μαθήτρια που σάρωσε σε παγκόσμιο διαγωνισμό τραγουδιού -Βίντεο!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε