Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Λακωνία:Ο ”δράκος” της Σπάρτης, την πάτησε σε ασανσέρ από 2 γυναίκες!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο δράστης, που είχε αποφυλακιστεί πριν από περίπου δύο χρόνια, είχε προκαλέσει αναστάτωση στην τοπική κοινωνία και με επίθεση σε φοιτήτρια…

Πρόκειται για έναν 21χρονο Αφγανό, που αργά χθες το βράδυ (06-12-2011) συνελήφθη στην Σπάρτη από αστυνομικούς, για ληστεία, απόπειρα ληστείας και απόπειρα ασελγών πράξεων, σε βάρος γυναικών της πόλης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, λίγες ώρες νωρίτερα, ο 21χρονος, είχε επιτεθεί σε δύο γυναίκες 23 και 29 ετών (με διαφορά μισής ώρας), στο ασανσέρ της πολυκατοικίας που διέμεναν, με σκοπό να αποσπάσει από αυτές χρήματα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, καθώς τα υποψήφια θύματά του, αντιστάθηκαν. Επιπλέον προσπάθησε να βιάσει τη μία χωρίς και πάλι να τα καταφέρει.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις και λίγη ώρα αργότερα, εντοπίστηκε και συνελήφθη. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι την 29-11-2011, στον περιφερειακό δρόμο της Σπάρτης, κοντά στο Πανεπιστήμιο της Πόλης, είχε επιτεθεί σε 18χρονη φοιτήτρια και είχε αφαιρέσει από την κατοχή της ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ επιχείρησε και την διάπραξη ασελγών πράξεων. Το τηλέφωνο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στην φοιτήτρια.

Ο δράστης είχε αποφυλακιστεί με όρους, την 20-01-2010 από το Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνας, όπου εξέτιε ποινή για ληστεία, παράνομη οπλοφορία και παράνομη παραμονή στη χώρα. Ο 21χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε