Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Λαμία: Αίσιο τέλος για 78χρονο παππού!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σώος εντοπίστηκε ένας ηλικιωμένος που είχε χαθεί από χθες το πρωί.

Ο 78χρονος, που σύμφωνα με το LamiaReport πάσχει από Αλτσχάιμερ, εξαφανίστηκε χθες το πρωί από το σπίτι του στο κέντρο της Λαμίας και οι δικοί του τον αναζητούσαν παντού χωρίς αποτέλεσμα.

Το βράδυ ωστόσο την εξαφάνιση μετέδωσε το κεντρικό δελτίο του STAR Κεντρικής Ελλάδας και μια τηλεθεάτρια, που μένει κάτω από το Ισιαδάκι, τηλεφώνησε στον τηλεοπτικό σταθμό και δήλωσε πως η περιγραφή του ηλικιωμένου ταίριαζε με έναν παππού, που παρατήρησε χθες το απόγευμα, ενώ έκανε βόλτα με το σύζυγό της, να κάθεται και να σκαλίζει το χώμα με ένα ξύλο.

Οι συγγενείς του και η αστυνομία έφθασαν στο σημείο στις 10 περίπου το βράδυ και άρχισαν να ψάχνουν μέσα στα πεύκα στην ευρύτερη περιοχή με φακούς και κινητά μέσα στο σκοτάδι.

Ο 78χρονος δεν είχε απομακρυνθεί πολύ από το σημείο που τον είχαν δεί και βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα σε σχετικά καλή κατάσταση αφού είχε αντέξει το τσουχτερό κρύο. Ο παππούς αν και δεν καταλάβαινε τι ακριβώς του είχε συμβεί δεν παρέλειψε να πει στους διασώστες του ότι είχε υπηρετήσει στα ΛΟΚ!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε