Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Λαμία: Άνοιξε στον «υπάλληλο της ΔΕΗ» και το μετάνιωσε πικρά!

ΔΕΗ

Θύμα ενός άνδρα που προσποιήθηκε τον υπάλληλο της ΔΕΗ έπεσε μια γυναίκα στη Λαμία.

Μία ακόμη περίπτωση απάτης εξετάζει το Τμήμα Ασφάλειας Λαμίας με τη γνωστή μέθοδο της απασχόλησης και της «προσποίησης» υπαλλήλου της ΔΕΗ.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας (25/9) σε σπίτι ηλικιωμένης στην οδό Εκκλησιών.

Τι καταγγέλλει το θύμα για τον «υπάλληλο της ΔΕΗ»

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του σπιτιού, ένας ψηλός, καλοντυμένος κι όμορφος άνδρας, της χτύπησε το κουδούνι υποδυόμενος τον υπάλληλο της ΔΕΗ και της ζήτησε να δει τον πίνακα, καθώς το ρολόι της όπως της είπε έδειχνε διαρροή.

Η ηλικιωμένη, όπως υποστήριξε αρχικά στους αστυνομικούς της ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης που έφτασαν γρήγορα στο σημείο, γνώριζε το συγκεκριμένο σύστημα για αυτό κι όταν έβαλε τον άγνωστο άνδρα σπίτι της φρόντισε να συγκεντρώσει στην ποδιά της τα λεφτά που είχε μαζί και κάποια κοσμήματα.

Τελικά, σύμφωνα πάντα με την καταγγέλλουσα, χωρίς να το καταλάβει τα λεφτά που ήταν 4.000 ευρώ και τα χρυσαφικά της, έκαναν φτερά!

Ακολούθησε έλεγχος των αστυνομικών σε αυτοκίνητο με ξένες πινακίδες που εντοπίστηκε σε κοντινό σημείο, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την εξακρίβωση των στοιχείων και την τελική εξιχνίαση της υπόθεσης από την Ασφάλεια Λαμίας.

Πηγή: LamiaReport

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις