Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Λαμία: Φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε πεζό – Τα λόγια του οδηγού μετά το τροχαίο δυστύχημα!

Λαμία

Ακόμα ένα τροχαίο δυστύχημα αυτή τη φορά στη Λαμία. Σε κατάσταση σοκ ο οδηγός του φορτηγού, που παρέσυρε και σκότωσε τον πεζό

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 05:30 τα ξημερώματα στο δρόμο Λαμίας – Δομοκού, ακριβώς πάνω από το ΓΝ στη Λαμία. Σύμφωνα με πληροφορίες, φορτηγό με οδηγό έναν 49χρονο, που ταξίδευε από Πάτρα για Καρδίτσα, παρέσυρε έναν 50χρονο πεζό, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο κάτω από τις ρόδες του φορτηγού.

Τα λόγια του οδηγού μετά το τροχαίο

«Πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά στο φορτηγό μέσα στο σκοτάδι…», είπε σοκαρισμένος ο οδηγός του φορτηγού, ο οποίος αμέσως ενημέρωσε ΕΚΑΒ και αστυνομία, αλλά ήταν πολύ αργά πλέον για τον άτυχο 50χρονο, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο νεκρός. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 50χρονος που παρασύρθηκε φέρεται να έχει καταγωγή από την ανατολική Φθιώτιδα. Η τροχαία Λαμίας διενεργεί προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η θανατηφόρα παράσυρση.

Τροχαίο δυστύχημα και στην Εύβοια

Ο Αλέξανδρος Τσότσος, μηχανικός του εμπορικού ναυτικού, είναι ο άτυχος νεαρός που χθες το βράδυ (21-09-2017) έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στη Λιανή Άμμο στην Εύβοια. Ήταν λίγο μετά τις 21.30 όταν η μηχανή που οδηγούσε στο ρεύμα προς Αρτάκη συγκρούστηκε με αυτοκίνητο σε διασταύρωση του δρόμου. Ο άτυχος Αλέξανδρος Τσότσος σκοτώθηκε ακαριαία. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που ειδοποιήθηκαν και έφτασαν στο σημείο της τραγωδίας δεν πρόλαβαν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Πηγή: lamiareport.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις