Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Λαμία: Ιπτάμενες στέγες σκόρπισαν πανικό ΦΩΤΟ

ΦΩΤΟ από LamiaReport

Χιονίζει αυτή την ώρα προς Δομοκό, Μπράλο και Καρπενήσι, ακόμη και στα βόρεια προάστια της Λαμίας – Με αλυσίδες στη Ράχη Τυμφρηστού…

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα συνεχίζουν μέχρι τώρα να πλήττουν τη Στερεά Ελλάδα…

ΦΩΤΟ από το LamiaReport
 
To βράδυ, στέγες ξηλώθηκαν λόγω του αέρα και… στροβιλίζονταν, βάζοντας σε κίνδυνο τους πολίτες. Από τύχη δεν υπήρξαν θύματα.

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες του LamiaReport, η κατάσταση χθες βράδυ έγινε αρκετά επικίνδυνη τόσο για περαστικούς όσο και για οδηγούς, αφού οι στέγες πετούσαν στον αέρα μαζί με άλλα κομμάτια υλικών και… προσγειώνονταν όπου έβρισκαν.

ΦΩΤΟ από το LamiaReport

Κι όλα αυτά, την ώρα που είχαν ανοίξει οι ουρανοί και η δυνατή βροχή εμπόδιζε την ορατότητα. Τόσο σε Νέα Μαγνησία όσο και στη Μεγάλη Βρύση.

Οι φωτογραφίες του LamiaReport.gr, είναι ακριβώς έξω από το πρώην Καν-Καν στην οδό Στυλίδος και λίγο πιο πάνω στη Νέα Μαγνησία.

ΦΩΤΟ από το LamiaReport

ΦΩΤΟ από το LamiaReport

ΦΩΤΟ από το LamiaReport

Οι ξηλωμένες στέγες προσγειώθηκαν πάνω σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα, προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές. Οι ιδιοκτήτες τους, όταν συνήλθαν από το πρώτο σοκ, έψαχναν να βρουν από που ήρθαν οι ιπτάμενες στέγες που κατέστρεψαν τις περιουσίες τους.

Διαβάστε ακόμα:
Ηλεία: Οργή, φόβο και καταστροφές αφήνει η βιβλική καταστροφή – Δείτε βίντεο!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε