Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Λαμία: Ληστεία σε τράπεζα με λεία 110.000€

Η αστυνομία δεν πρόλαβε τους δράστες - ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η αστυνομία δεν πρόλαβε τους δράστες - ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Πρωτοφανής η αγριότητα των δραστών – Κλώτσησαν πελάτη που πήγε να πιάσει το κινητό του – Κατάφεραν να διαφύγουν…

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 11.00. Τέσσερις ένοπλοι κουκουλοφόροι, με δύο μηχανές μεγάλου κυβισμού σταμάτησαν έξω από το κεντρικό κατάστημα της ΑΤΕ στη Λαμία. Μπήκαν μέσα στο υποκατάστημα και με προτεταμένα τα όπλα τους φώναξαν ληστεία.  

Ο ένας πήγε κατευθείαν στο διευθυντή. Οι υπόλοιπο προχώρησαν στα ταμεία και άρχισαν να παίρνουν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες και τους υπαλλήλους μιλούσαν ελληνικά και έδειχναν ιδιαίτερα σκληροί και αποφασισμένοι. Είναι χαρακτηριστικό ότι όταν ένας από τους πελάτες της τράπεζας έκανε κίνηση προς το κινητό του τηλέφωνο, ο ένας από τους ληστές τον κλώτσησε.

Ωστόσο την ώρα που οι ληστές έπαιρναν χρήματα από τα ταμεία, ένας από τους πελάτες που είχε αντιληφθεί τι ακριβώς γινόταν μέσα στην τράπεζα, τηλεφώνησε στην αστυνομία ενώ παράλληλα οι υπάλληλοι πρόλαβαν να ενεργοποιήσουν και το συναγερμό. 

Ο ένας από τους τρεις ταμίες έδειξε ιδιαίτερα ψύχραιμος. Έριξε στα σκουπίδια ένα μεγάλο πακέτο χρημάτων που ξεπερνούσε τις 200.000€, χωρίς να γίνει αντιληπτός από τους ληστές.

Με γρήγορες κινήσεις και οι τέσσερις ληστές βγήκαν από την τράπεζα, ανέβηκαν στις μηχανές μεγάλου κυβισμού και χάθηκαν στα στενά της Λαμίας. Η αστυνομία που έφτασε λίγα λεπτά μετά την έξοδο των δραστών από την τράπεζα,  βρήκε  εγκαταλελειμμένες τις δύο μηχανές στην περιοχή του Κάστρου. Όχι όμως και τους δράστες που προφανώς εξαφανίστηκαν με αυτοκίνητο που είχαν αφήσει στο σημείο…
 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε