Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Λαμία: Νταλίκα έπεσε σε γκρεμό – Για 2 ώρες έψαχναν τον οδηγό!

ΦΩΤΟ από lamiareport.gr
ΦΩΤΟ από lamiareport.gr

O οδηγός της νταλίκας που έπεσε στο γκρεμό τη νύχτα στο 7ο χλμ. Λαμίας-Δομοκού, έδωσε σημεία ζωής από το νοσοκομείο Γρεβενών και είναι σχετικά καλά στην υγεία του – Δείτε φωτογραφίες από το σημείο του ατυχήματος…

Όπως ενημέρωσε την τροχαία πριν από λίγο άνθρωπος της εταιρείας στην οποία ανήκει η νταλίκα, ο 44χρονος οδηγός είχε ξεκινήσει από την Αθήνα με προορισμό τη Νεάπολη Κοζάνης. Μια ώρα περίπου μετά τα μεσάνυχτα έπεσε στο γκρεμό και γύρω στις 03.00 τον παρέλαβε άλλος οδηγός φορτηγού ο οποίος τον μετέφερε στο νοσοκομείο Γρεβενών.

Κανείς όμως μέχρι πριν από λίγο δεν είχε ενημερώσει τις αρχές που συνέχιζαν τις έρευνες, αφού δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, γύρω στις 06:00 το πρωί διερχόμενος οδηγός είδε το τεράστιο φορτηγό, όπως το βλέπετε στις φωτογραφίες που ακολουθούν και ενημέρωσε την αστυνομία.
ΦΩΤΟ από lamiareport.gr
ΦΩΤΟ από lamiareport.gr
ΦΩΤΟ από lamiareport.gr

Από τις 07:00 το πρωί κλήθηκε η Πυροσβεστική και η 7η ΕΜΑΚ από τη Λαμία, οι άνδρες της έψαχναν μέσα στα πουρνάρια τον άτυχο οδηγό. Η διπλή νταλίκα μετέφερε μέσα σε τελάρα εντόσθια πουλερικών και στο σημείο υπάρχει έντονη δυσοσμία.
ΦΩΤΟ από lamiareport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στη σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Αχαϊα: Αστυνομικοί έπιασαν τον ληστή,την ώρα που χτυπούσε τον ιδιοκτήτη!

Κρήτη:Αεροδιακομιδή 3 ατόμων από τη Σαντορίνη που τραυματίστηκαν σε τροχαίο!

Εύβοια: Κατέβηκε σε λάθος στάση και άρχισε να πετάει πέτρες – Μπέρδεψε την Χαλκίδα με την Θεσσαλονίκη!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε