Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Λαμία: Ο ληστής ξέχασε τις… παντόφλες του!

φωτό από LamiaReport
φωτό από LamiaReport

Θρασύτατη ληστεία σημειώθηκε σε περίπτερο αργά χθες το απόγευμα… Ο δράστης διέφυγε μεν… ξυπόλυτος δε!

Όπως αναφέρει το LamiaReport, χθες στις 20:15 ένα λευκό αγροτικό σταμάτησε έξω από ένα περίπτερο στη Λαμία.

Εκείνη την ώρα στο περίπτερο βρισκόταν η 70χρονη μητέρα του ιδιοκτήτη, ο οποίος την είχε αφήσει για λίγα λεπτά “στο πόδι” του.

Από το αγροτικό κατέβηκαν δύο γυναίκες ρομά, αγόρασαν κάτι και μπήκαν ξανα στο αυτοκίνητο.

Ο οδηγός ξεκίνησε, αλλά μόλις έκανε λίγα μέτρα, έβαλε όπισθεν, ήρθε πάλι μπροστά στο περίπτερο και αυτή τη φορά κατέβηκε ο ίδιος, όχι όμως για ψώνια..

Ο δράστης χωρίς εξήγησεις, έσπρωξε και έριξε κάτω την ηλικιωμένη, η οποία ήταν όρθια ακριβώς στην είσοδο του περιπτέρου και κατευθύνθηκε στο κουτί με το ταμείο. Η 70χρονη αν και χτύπησε στο γόνατο, από την πτώση, τον άρπαξε προσπαθώντας να τον εμποδίσει.

Από τη συμπλοκή, κάποια χρήματα έπεσαν στο πάτωμα, ενώ ο δράστης αιφνιδιασμένος από την αντίδραση της ηλικιωμένης, έφυγε με όσα χρήματα είχαν μείνει στο κουτί αφήνοντας από τον πανικό του μέσα στο περίπτερο τις παντόφλες του!

φωτό από LamiaReport

Ένας αυτόπτης μάρτυρας προσπάθησε να τον σταματήσει, πιάνοντας την πόρτα του λευκού αγροτικού, αλλά δεν τα κατάφερε. Ωστόσο, ενημέρωσε άμεσα την αστυνομία, η οποία εντόπισε το αυτοκίνητο, την ώρα που έμπαινε στον καταυλισμό των ρομά στα “Νταμάρια”.

Αμέσως οργανώθηκε μεγάλη επιχείρηση από την αστυνομία η οποία μπήκε στον καταυλισμό βρήκε το αυτοκίνητο όχι όμως και τον δράστη. Μετά από πολλές προσαγωγές όμως, πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί γνωρίζουν πλέον ποιος είναι ο δράστης και η σύλληψή του είναι θύμα χρόνου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε