Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Λαμια: Οργή λαού στα δικαστήρια για το σατανικό ζευγάρι -Βίντεο!

ΦΩΤΟ από το LamiaStar
ΦΩΤΟ από το LamiaStar

Μεγάλη ένταση και αποδοκιμασίες κατοίκων, κατά τη διάρκεια της προσαγωγής τους στα δικαστήρια – Συνεχίζεται το δράμα των παιδιών τόσο του εραστή όσο και της διαβολικής γυναίκας…

Μεγάλη ένταση και δρακόντεια μέτρα στα δικαστήρια Λαμίας, κατά την προσαγωγή των δραστών του εγκλήματος της οδού Τυμφρηστού στη Λαμία. Η συζυγοκτόνος και ο εραστής της που κατηγορούνται για την δολοφονία του 45χρονου εργάτη, έγιναν δεκτοί με αποδοκιμασίες από το συγκεντρωμένο πλήθος, από συγγενείς και φίλους του θύματος.

Έγκλημα στη Λαμία, δικαστήρια από LAMIASTARGR

Οι συγγενείς του θύματος ζητούν την παραδειγματική τιμωρία για τη δολοφονία του παιδιού τους και απειλούν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους σε διαφορετική περίπτωση…

Δηλώσεις συγγενούς από LAMIASTARGR


Δικαστήρια, ανακριτής από LAMIASTARGR

Το δράμα των παιδιών

Μακριά από τη Λαμία μεταφέρθηκαν τα δυο ανήλικα παιδιά της 42χρονης συζυγοκτόνου ώστε να μη βιώνουν τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της τραγωδίας που χτύπησε την οικογένειά τους. Ανάλογο δράμα ζει και η οικογένεια του 45χρονου συνεργού και φυσικού αυτουργού της δολοφονίας, στην οποία υπάρχουν άλλα δυο παιδιά!

Ορφανά πλέον από πατέρα και με τη μάνα τους στη φυλακή, τα δυο παιδάκια μένουν με τον παππού και τη γιαγιά τους  σε ένα σπίτι σε χωριό της Δυτικής Φθιώτιδας, όπου οι ηλικιωμένοι προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν ότι η κόρη τους έφτασε στο σημείο να σκοτώσει τον σύζυγο και πατέρα των παιδιών τους.

Η ομολογία
Μέχρι αργά το πρωί του Σαββάτου, η 42χρονη παρά τις πιεστικές ερωτήσεις των αστυνομικών και τις ενδείξεις που υπήρχαν δεν είχε λυγίσει. Αρνιόταν πεισματικά ότι είχε οποιαδήποτε σχέση με το φονικό. Ωστόσο από την αστυνομική έρευνα και τη λεπτομερή αυτοψία του χώρου προέκυψαν σαφείς ανακολουθίες και αναντιστοιχίες, μεταξύ της περιγραφής της 42χρονης και των ευρημάτων στο τόπο της δολοφονίας. Οι αστυνομικές Αρχές με προσεκτική ανάλυση και σύνθεση του προανακριτικού υλικού κατάφεραν να αξιολογήσουν και να αξιοποιήσουν κατάλληλα τα στοιχεία που συνέλλεξαν και να εξιχνιάσουν την ανθρωποκτονία.

Όταν η 42χρονη είδε τους αστυνομικούς να φέρνουν στην ασφάλεια τον 45χρονο φίλο της και να τον οδηγούν στο διπλανό δωμάτιο κατάλαβε ότι το παιχνίδι είχε τελειώσει. Λίγα λεπτά αργότερα ομολόγησε τα πάντα. Το ίδιο έκανε και ο εραστής της, ο οποίος μάλιστα είπε στους αστυνομικούς ότι έκρυψε το όπλο του φονικού στην Ανθήλη στο πατρικό του.

Ο δράστης Τ. Γ. είναι παντρεμένος και ο ίδιος με ένα παιδί ενώ η σύζυγός του είχε από προηγούμενο γάμο ένα παιδί ακόμη. Εργαζόταν ως φανοποιός για να τα βγάλει πέρα, αλλά το τελευταίο διάστημα είναι άνεργος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Ηλεία: Πανικός σε ρομαντική βόλτα – Έβλεπαν τη φίλη τους να αιωρείται από δέντρο!

Μεσσηνία: Άκουγε κλειδωμένος στην τουαλέτα να του αδειάζουν το σπίτι!

Αγρίνιο: Η μελαχρινή σωματοφύλακας της Άνγκελα Μέρκελ – Δείτε φωτό!

Κρήτη:Έκαναν 5.500 χιλιόμετρα με μηχανή,για να κάτσουν στην πιο διάσημη καφετέρια!

Ηλεία:Με τι ασχολείται ο Κώστας Σημίτης στον ελεύθερο χρόνο του;

Αχαϊα: Η… μακάβρια εκδίκηση γυναίκας στον εν διαστάσει σύζυγό της!

Κρήτη: Αμερικανικός κολοσσός, εξαγόρασε 4 ξενοδοχεία!

Γιαννιτσά: Το γράμμα του Ρότζερ Φέντερερ σε 14χρονο μαθητή-φαινόμενο!

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε